Culiţă Sterp i-a mai dat o lovitură lui Carmen de la Sălciua, la fel de dureroasă ca divorţul! Vezi cum a scos-o Culiţă pe Carmen din afacerea pe care au pornit-o împreună!

Culiţă Sterp a scos-o din afacere pe Carmen de la Sălciua, alături de care înfiinţase o firmă.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Culiţă Sterp a scos-o din afacere pe Carmen de la Sălciua în 2019, anul în care au şi divorţat. În decembrie 2017, cei doi au înfiinţat firma „Culiţă şi Carmen SRL”, specializată în activități de interpretare artistică (spectacole), prin care să îşi deruleze afacerile din domeniul muzical.

Citeste si: E scandalul anului 2020 în showbiz! Carmen de la Sălciua, acuzată că i-a furat BMW-ul fostului iubit

Citeste si: Culiță Sterp, în doliu: ”Astăzi e o zi mai tristă. A murit”

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Prima declaraţie a lui Carmen de la Sălciua, după ce a ajuns de urgenţă la spital: „Doctorii îi fac niște analize serioase...”

Conform datelor de la Ministerul de Finanţe, firma înregistrat un profit de 2.171 de lei în 2017 şi unul de 7.276 de lei în 2018. Anul următor, 2019, a fost cel în care Culiţă şi Carmen au divorţat, intervenind o separare şi în afaceri.

Culiţă Sterp a scos-o din afacere pe Carmen de la Sălciua. A schimbat numele firmei  “Culita SI Carmen Srl"  

Astfel, Culiţă a scos-o pe Carmen din firmă. “Culita SI Carmen Srl (denumire din 2017) a devenit Culita Sterp Srl, are sediul social în Tustea din județul Hunedoara”, se scris pe site-ul listefirme.ro.( vezi cât de  bogată este sora ciobăniţă a lui Culiţă Sterp)

Ministerul de Finanţe nu a publicat, încă, rezultatele financiare valabile pentru 2019. Între timp, Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua s-au împăcat şi au reluat şi colaborarea muzicală, astfel că nu este exclus ca ei să redevină parteneri şi în firmă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Culiţă Sterp a scăpat de coşmarul cheliei! Operaţia de transplant de păr a reuşit! FOTO

Culiţă Sterp, gafă incredibilă faţă de Carmen de la Sălciua! Gestul care poate pune punct relaţiei celor doi, definitiv

Carmen de la Sălciua o să intre în panică când o să vadă poza asta! Uite ce au făcut Vlăduţa Lupău şi Culiţă Sterp la o petrecere!

Răzvan Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”?

Se ridică restricţiile. Acest lucru nu va mai fi interzis. Chiar acum se pregătesc

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Germania declară "război" Ungariei! Toate tunurile pe Orbán

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies