Soţia lui Adrian Corduneanu şi-a făcut un tatuaj pe picior din dragoste pentru “Beleaua”! Vezi ce mesaj este scris deasupra gleznei “Diamantului roz”!

Soţia lui Adrian Corduneanu şi-a făcut un tatuaj pe care şi l-a etalat la sala de forţă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Soţia lui Adrian Corduneanu şi-a făcut un tatuaj care se poate observa într-o fotografie recentă realizază la sala de forţă, acolo unde "Beleaua" şi "Diamantul roz" trag împreună de greutăţi pentru a se menţine în formă. (vezi ce cadou i-a făcut Corduneanu soţiei sale de Ziua îndrăgostiţilor)

Citeste si: Terorizaţi de Corduneni

Citeste si: Liderul temutului clan Corduneanu din Iași, Costel, s-a predat la secția de poliție

Citeste si: Nicolae Guţă, dezbrăcat cu forţa şi obligat să cânte până dimineaţa! Regele manelelor, într-o ipostaza cu adevărat jenantă!

La finalul şedinţei, cei doi s-au pozat în ţinutele de sală, putându-se observa tatuajele de pe braţe şi de pe picioare. Pe lângă câteva desene, Ramona are şi un tatuaj special, pus deasupra gleznei piciorului stâng, fiind scris mesajul “Adrian forever”.

fara descriere

Soţia lui Adrian Corduneanu şi-a făcut un tatuaj. El a fost la închisoare

Adrian Corduneanu a simţit lipsa soţiei în ultimii ani, când a fost de mai multe ori la închisoare. Ultima oară, el a fost eliberat condiționat din penitenciar în primăvara lui 2019, după ce fusese condamnat la începutul anului 2017 într-un dosar de șantaj.

La finalul lui 2019, nepotul lui Corduneanu, Alexandru, a fost reţinut la Vaslui pentru că avea asupra sa o cantitate mare de heroină, fiind acuzat de trafic de droguri. Ziua următoare, clanul Corduneanu a mai primit o lovitură, când fratele lui Adrian, Bogdan, a fost dus la IPJ pentru a fi audiat într-un dosar de șantaj.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate