Iulian Pîtea îl distruge pe Ghiță de la Survivor România! ”Vorbești mult și prost. Te iei de Elena, care îți aduce hrană”

Iulian Pîtea nu are milă de Ghiță de la Survivor România 2020, despre care spune că ”l-a citit” și că face multe greșeli în concurs.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Iulian Pîtea, semifinalist la Exatlon sezonul 2, susține că Ghiță este unul dintre concurenții care greșește mult în afara traseului. Pîtea crede că Ghiță ”vorbește mult și prost” și că face alianțe greșite care îl vor costa scump în competiție.

”Ghiță este în aceeași zodie cu mine, Rac și eu l-am citit foarte bine. Nu cred că mă înșel deloc în ceea ce o să spun și cu siguranță am foarte mare dreptate. Ghiță urmărește să devină vedetă! Și ce vedetă devine! Acest domn Ghiță a venit în competiție pentru a-și câștiga notorietate, cum bineînțeles au făcut-o toți, mai devreme sau mai târziu. Am făcut-o și noi, și eu...

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."- kfetele.ro

Citeste si: Ce a făcut fiul lui Arșinel după ce a murit marele actor! Imaginile au apărut pe internet..- bzi.ro

A luat lucrul ăsta atât de în serios și a văzut de la Puterea Dragostei că pentru a deveni cunoscut ai nevoie de următoarele strategii: să fii vocal, să iei cuvântul celorlalți, cum a făcut și în consiliu, să atragi atenția vorbind mult și prost, să te chițăi, mâțâi – papagal și să intri în conflict degeaba. Știe și el că Elena are o notorietate, știe că trebuie să lovească, așa cum a făcut-o și eu cu What’s Up când a fost momentul meu, dar el nu o face pe bună dreptate.

Adică, te iei de-o fată care îți aduce hrană, câștigă pe bandă rulantă. Fata aia susține echipa, încearcă, face, trage, chiar dacă are defectele ei... În Survivor nimeni nu e perfect, în stiuațiile alea toți sunt defecți, acolo.

Pîtea: ”Ghiță, ce vrei să demonstrezi?

Dar băi, Ghiță, băi... ce dracu vrei să demonstrezi? Vorbești mult și prost, dai niște exemple aberante, vrei să taci, te enervezi, tremuri... Ce-i cu reacțiile astea? Eu cred că toți cei care ne uităm la Survivor ne-am dat seama de tipologia lui Ghiță și ce vrea Ghiță să facă... Iar Ghiță n-o să aibă prea multă viață în competiția asta, pentru că la un moment dat o să facă niște alianțe și niște prostii pe care nici el nu le gândește în momentul ăsta, o să facă niște greșeli și o să fie executat.

Citeste si: Cristian de la Survivor România, în lacrimi! Povestea de dragoste tristă a ”războinicului” care a renunțat la iubita lui după trei  ani de relație!

Citeste si: Iulian Pîtea de la Exatlon: ”Grațiela Duban se joacă cu mintea bărbaților! E machiavelică”

Citeste si: Transformarea incredibilă a fostei iubite a lui Iulian Pîtea de la Exatlon! Ana Gonzalez a devenit ZEIȚĂ pe Instagram

Citeste si: Transformarea incredibilă a fostei iubite a lui Iulian Pîtea de la Exatlon! Ana Gonzalez a devenit ZEIȚĂ pe Instagram

După ce Ghiță vrea să se afirme pe stomacul gol, neavând o bază solidă, făcând niște afirmații, se bagă ca musca în lapte... Faci zodia de râs, băi tată...”, a povestit Iulian Pîtea pe vlogul său.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Experiment social cu Iulian Pîtea: Fostul concurent de la Exatlon își „pierde” portofelul în parc

Iulian Pîtea de la Exatlon, în doliu!

Iulian si Ciprian de la “Exatlon” vin sa ia premii ”beton”, la “Roata Norocului”, în aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Săptămâna deciziilor importante pentru Lei, Pești și încă 4 zodii

CUTREMUR VALUTAR în toată lumea! Acum s-a anunțat ce se va întâmpla, de fapt

Cine este Ianula Duță, soția lui Laurențiu Duță. “M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică."

Veste esențială pentru toate femeile din Rusia. Vladimir Putin a decis

Doliu în sportul românesc! A murit un fotbalist cu peste 100 de meciuri în Liga 1! A făcut infarct chiar pe teren!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies