What's Up a mers la psiholog după ce a agresat-o pe Alice Badea

What's Up a mers la psiholog a doua zi după ce a fost ridicat de polițiști. Artistul are grave probleme de comportament și nu se poate controla când vede polițiști în fața lui.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

What's Up nu s-a refăcut după divorțul de Simina și a intrat de prea devreme într-o nouă relație. Astfel, problemle au început să apară la scurt timp și toate au degenart într-un scandal de mari proporții. 

Citeste si: Alice Badea, mărturii uluitoare despre scandalul cu What's Up! De ce a sunat de fapt la 112: „Am început să obosesc și l-am repins”

Citeste si: What's Up riscă un an de închisoare! Motivul real care i-a determinat pe oamenii legii să mute dosarul la Parchet după ce artistul a sărit să bată trei polițiști! EXCLUSIV!

Citeste si: În premieră, WOWbiz.ro a intrat în casa fetelor de la Puterea Dragostei! Bianca ne-a fost ghid și ne-a arătat lucruri care nu se văd la televizor VIDEO EXCLUSIV

What's Up a mers la psiholog după ce a agresat-o pe Alice Badea

Alice Badea a declarat că l-a sfătuit de mai multe ori să meargă la psiholog, însă a refuzat. Ieri însă, după scandalul care s-a terminat la poliție, a urmat sfatul iubitei sale și a mers la pshilog. Mihai Morar, a comfirmat în cadrul emisiunii pe care o prezintă, că What's Up are o problemă mai veche legată de autoritate. 

fara descriere

„O ia razna când vede uniforme, poliție, dar asta nu este o scuză”, a declarat Mihai Morar în emisiunea de la Antena Stars.

După ce au plecat de la Parchet, luni noapte, What's Up şi Alice Badea s-au retras la apartamentul artistului, unde au purtat o discuţie.

„Am dormit în apartamentul lui. Şi-a cerut scuze, este foarte afectat de cele întâmplate, îi pare rău că nu a avut grijă de mine, că nu a avut răbdare", a mărturisit Alice pentru Antena Stars.

fara descriere

De asemenea, şi violonista şi-a cerut scuze, conştientă că divergenţele lor puteau fi rezolvate prin comunicare, nu prin intervenţia poliţiei. Alice Badea a mai spus că regretă că a sunat la poliție, dar nu știa cum să reacționeze în acel moment.

„Am vrut să vorbim, să clarificăm lucrurile, să-i spun că îmi pare rău... Ar fi putut fi rezolvat cu o discuţie. Vedeam că suferă şi am vrut să fiu alături de el. Eu i-am cerut să se pună pe picioare, să meargă la doctor pentru problemele de furie. Mi-a promis că face asta...", a continuat violonista.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate