What's Up a răbufnit și a dat vina pe Simina pentru despărțire! „Sunt nouă ani de relație și trei în care aștepți de la nuntă să...”

What's Up a vorbit desre unul dintre principalele motive care au dus la despărțirea de Simina.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

What's Up a anunțat la mijlocul lunii august că nu mai formează un cuplu cu Simina, femeia alături de care și-a petrecut ultimii nouă ani. Artistul a spus că decizia de a divorța au luat-o cu două luni înainte de a face anunțul oficial.

Nu a trecut mult de când a anunțat că nu mai are o relație cu Simina, că celebrul cântăreț s-a și afișat alături de noua lui iubită. A recunoscut că este îndrăgostit și chiar a fost cu ea la un salon de tatuaje unde și-au tatuat amânoi câte un fluture pe degetul inelar. Decizia lui a fost aspru criticată de internauți, acești trasnmițându-i lui What's Up că, din respect pentru Simina, ar fi trebuit să mai aștepte o perioadă înainte de a se afișa așa cu noua parteneră.

Citeste si: Andreea Bălan s-a împăcat cu tatăl ei și l-a chemat la nuntă! A recunoscut de ce nu l-a invitat l-a cununia civilă

What's Up a răbufnit și a dat vina pe Simina

Cântărețul a răbufnit după ce a fost intens criticat și a dat un răspuns tăios, în care a și spus că Simina ar fi vinovată pentru despărțire, motivul fiind că nu a vrut să-i facă un copil.

„Ai tu o problemă cu viaţa mea, mă? Că eu îmi văd de viaţa mea. Sunt 9 ani de relaţie şi trei ani în care aştepţi de la nuntă, să ţi se facă un copil şi nu ţi se face. Zi că ştii tu că a plecat femeia mea de acasă singură şi că mi-am refăcut eu viaţa după!

Asta e realitatea. Eu mint? Eu mint? Nu, îţi zic unde sunt. Şi, ba mai mult, tac din gură şi nu zic cum domnul preşedinte mi-a tăiat şase luni de concerte când am vorbit de ţară şi voi nu aţi dat un share. Să vă fie ruşine! Sunt profund dezamăgit, şi acum nu vorbesc de puţinii oameni reali din ţara asta care au înţeles mesajul meu! Să vă fie ruşine”, este declarația șocantă a lui What’s Up.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P