What's Up, declarații despre noua iubită: "O iubesc, am făcut nuntă"

What's Up neagă că și-ar fi înșelat fosta soție cu actuala iubită. În direct la Teo Show, What's Up a făcut declarații despre divorț și despre noua relație.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

What's Up, invitat la TeoShow


In articol:

What's Up s-a supărat pe fanii care s-au grăbit să-l critice și să-l acuze că și-a înșelat fosta soție cu actuala iubită.

Într-un interviu pentru Teo Show, artistul What's Up a ținut să precizeze că s-a cuplat cu actuala iubită, Alice, abia după ce a divorțat de Simina. Deși el și Alice nu formează un cuplu decât de câteva săptămâni, cei doi porumbei și-au făcut deja tatuaje identice și își fac declarații de dragoste de parcă se cunosc de-o viață.

What's Up, declarații despre noua iubită: "O iubesc, am făcut nuntă"

"O iubesc pe Alice, ne înțelegem bine. Nu am înșelat-o pe Simina, haterii au zis că sigur am fost cu Alice dinainte", a declarat What's Up în direct la Teo Show.

What's Up si iubita Alice

What's Up își anunțase fanii că se va retrage din muzică. Între timp, s-a răzgândit: Este o presiune foarte mare în industrie, e greu să-ți controlezi emoțiile. Orice ai face, la final de zi cineva te judecă! M-am săturat să îi judecăm pe alții, să nu ne uităm la noi. Am zis că mă retrag din muzică, mă închid în studio. La cât eram de obosit, aș fi vrut să mă las de muzică. Dar nu rezist așa. Muzică voi face toată viața. Sufletul meu simțea melodrama, trebuia s-o expun.

Cum a reacționat iubita lui, Alice, la valul de comentarii negative după ce și-au făcut publică relația? A trăit momente ciudate. Eu sunt obișnuit cu hate-ul gratuit. Îi spusesem să nu intre pe Instagram, să nu citească nimic. Fanii mei mă vorbesc urât, mă judecă. Întreabă-mă pe mine dacă am înșelat-o pe Simina, nu comenta aiurea. A plâns de câteva ori, m-a durut de câteva ori, e anormal să jignești aiurea un om.

Citeste si: What's Up a răbufnit și a dat vina pe Simina pentru despărțire! „Sunt nouă ani de relație și trei în care aștepți de la nuntă să...”

Alice și What's Up și-au făcut tatuaje identice, iar el consideră desenele de pe mână simbolul uniunii dintre ei: Prima nuntă am făcut-o în biserică și în fața statului român. De data asta am făcut nuntă în fața sufletului meu.

What's Up si iubita, tatuaje identice

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate