WhatsApp anunță cea mai drastică măsură luată vreodată. Ce se întâmplă cu aplicația utilizată de milioane de români

WhatsApp anunță cea mai drastică restricție de până acum. Din cauza mesajelor care conțin informații false cu privire la virusul COVID-19, aplicația a limitat numărul de redirecționări permise.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

WhatsApp anunță cea mai drastică măsură luată vreodată. Ce se întâmplă cu aplicația utilizată de milioane de români

WhatsApp, cea mai drastică măsură luată vreodată

Reprezențanții WhatsApp au anunțat una dintre cele mai severe măsuri luate până acum, iar ceea ce i-a determinat să recurgă la asta au fost nenumăratele mesaje care conțin informații false, menite să introducă spaima printre populație, cu privire la noul coronavirus.


In articol:

Aplicația a limitat, astfel,  numărul permis de redirecționări a unui mesaj, în încercarea de a combate acest val de informații false.

Dacă anul trecut, aplicația limita redirecționarea mesajelor către cinci grupuri, acum, însă, mesajele pot fi redirecționate către un singur grup.

Citeste si: Gigi Becali, atac dur la adresa lui Ludovic Orban: „E prim-ministru. Trebuie să fie bărbat. Te aruncă precum o măsea stricată”

Citeste si: Ludovic Orban, anunțul care vizează toți bugetarii: „Nu va fi afectat salariul, ci...”

Citeste si: Cum poți fi și pozitiv și negativ la coronavirus? Explicațiile bombă ale unui virusolog român

De acum înainte, un mesaj primit de un utilizator, mai poate fi redirecționat o singură dată, potrivit CNN. Aceasta este cea mai severă restricție impusă de WhatsApp până în momentul de față. 

WhatsApp a sporit gradual măsurile de securitate și a limitat numărul de redirecționări. Acum doi ani, un utilizator putea să redirecționeze un mesaj către 250 de grupuri, fiecare grup având capacitatea de a avea sute de utilizatori. 

Spre deosebire de Facebook, compania mamă a aplicației, WhatsApp nu poate filtra mesajele cu conținut fals, motiv pentru care platforma a recurs la aceste măsuri de limitare. 

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate