Vedete

Winona Ryder, declaratie soc: M-am casatorit cu Keanu Reeves in Romania

Winona Ryder, care joaca alaturi de Keanu Reeves in comedia romantica ''Destination Wedding'', a facut o declaratie soc despre partenerul sau de platou. Winona Ryder a spus ca ea si Keanu Reeves s-au casatorit in Romania, in timp ce filmau pentru pelicula "Dracula".

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Winona Ryder, declaratie soc: M-am casatorit cu Keanu Reeves in Romaniaicon photo

"Noi chiar ne-am căsătorit în 'Dracula'. Nu, jur, am impresia că ne-am căsătorit în viaţa reală. În acea scenă, Francis Ford Coppola a folosit un preot român adevărat. Noi am filmat şi el a făcut tot ce trebuia făcut. Aşa că eu cred că suntem căsătoriţi", a declarat Winona Ryder.

Keanu Reeves a intrat in jocul colegei sale de platou si a intrebat: "Am spus <Da>?", Ryder confirmandu-i: "Nu îţi aminteşti? Era de Valentine's Day". "O, Doamne! Suntem căsătoriţi", a concluzionat apoi actorul.

"Destination Wedding", o comedie romantica in care Winona Ryder si Keanu Reeves interpreteaza rolurile unor invitati la nunta mizantropi va aparea in cinematografe pe 31 august. Winona Ryder si Keanu Reeves au jucat impreuna in "Dracula" (1992), film ce a avut un succes urias in box-office. Cu un buget de 40 de milioane de dolari, filmul regizat de Francis Ford Coppola a avut incasari de 215.9 milioane de dolari.

 
Benone Sinulescu şi-a făcut o casă de vis în munţii Buzăului! Rapsodul de 81 de ani este originar din comuna Siriu FOTO EXCLUSIV  icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

 Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”icon photo

Vedete

Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”

Reuniune inedită în familia Boran, în episodul de azi din ”Mireasa din Istanbul”, difuzat de Kanal D

Titlu secțiune