WOW! Cadou superb primit de Prodanca de la Reghe de ziua ei onomastică! Pantofii cu ținte, super scumpi, erau favoriții ei

Anamaria Prodan și-a sărbătorit onomastica în Dubai, alături de familie, iar cadourile primite au fost pe măsură

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

In articol:

Anamaria Prodan a petrecut sărbătorile de iarnă în Dubai alături de soțul ei, fiul cel mic, Bebe și Sarah. Conform obiceiului, excentrica impresară a și postat fotografii de la petrecerea dintre ani, de la localul în care a ales să fie împreună cu cei mai importanți oameni din viața ei până la ținutele spectaculoase.

fara descriere

Prodanca a dat o petrecere de onomastica ei, de Sf. Ion

Imediat după petrecerea de Anul Nou, pentru Prodanca a mai avut loc o nouă chermeză. Ieri, Ana și-a sărbătorit ziua de nume, și, la fel, cu mare fast! ”Puțini știu că mă cheamă și Ioana, dar cine mă cunoaște bine, mă sună de fiecare dată și vine să fie alături de mine, atunci când sunt în țară, iar în momentele în care mă aflu în Emirate sau în America, mă sărbătorește cum se cuvine”, povestea vedeta într-un interviu dat în urmă cu puțină vreme pentru kftele.ro

fara descriere

Anamaria Prodan a primit un cadou de fiță de la Reghe! ”Soțul, care o iubește ca pe ochii din cap, a ținut să îi cumpere”  

Așa s-a întâmplat și anul acesta. Ieri, agenta numărul 1 în România, a avut parte de o onomastică în Dubai, ținută într-un local de lux, așa cum este ea obișnuită. La eveniment, au participat apropiații fostei prezentatoare TV și familia, iar atmosfera a fost una specială, plină de voie bună și…daruri.

Citeste si: Nepotul lui Becali, scandal pe internet după ce a comentat știrile despre incendiul din Australia: ”Lumea dă share la o aberație. Câți șobolani au murit?”

Citeste si: Anamaria Prodan îşi ia adio de la viaţa de lux din Dubai? Vezi motivul pentru care Anamaria şi Reghe ar putea fi obligaţi să părăsească Emiratele Arabe Unite!

Citeste si: Unde a dispărut Nuți, bona familiei Prodan-Reghecampf. S-a mutat din România împreună cu iubitul ei

fara descriere

Cum era de așteptat, Anamaria Prodan a primit un cadou de fiță de la Reghe! Este vorba despre o pereche de pantofi, semnată de un celebru designer din Marea Britanie, al cărei cost se ridică la o sumă destul de măricică, în condițiile în care vorbim despre model, ediție nouă, stiletto negri cu ținte aurii, undeva în jurul a 1500 de euro! ”Erau favoriții ei, și soțul, care o iubește ca pe ochii din cap, a ținut să îi cumpere și să îi ofere într-o zi atât de importantă pentru Ana”, au dezvăluit prietenii familiei Reghecampf pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate