WOW sau BAU?! Iulia Albu a dat verdictul: ”Este o ţinută dezastruoasă! Va primi trofeul BAU!” Cine a reuşit să o impresioneze pe jurata de la ”Bravo, ai stil!”

Ca în fiecare joi, Iulia Albu e printre noi. Jurata de la ”Bravo, ai stil” a revenit cu forţe proaspete şi a analizat, fără pic de milă, ţinutele vedetelor.

Autor: T.S.
Cătălin Botezatu- Are o linie, îmi place, motiv pentru care Cătălin va primi de la noi nota 7,1.
 
 
Amalia Enache- Îmi plac basmele, citesc basme, însă în această seară asistăm la unul cu cinci porcuşori. Rochia pare o pelerină a Scufiţei Roşii, nu înţeleg acele aţe, nu-mi plac cerceii.
Aş putea să-i dau un trofeu WOW, dar cred că aş băga-o prea mult în seamă. O să-i dau 0.
 

Dinu Maxer- Este o apariţie de vise...negre. Aş prefera să nu comentez această ţinută, cred că are şi şosete de femeie, iar unghiile domnişoarei sunt sub orice critică. Nota mea pentru ei e -69.
 

Monica Anghel- Nu pot să fac niciun comentariu, pentru că ea a fost la masă cu Stela Popescu şi nu doresc să comentez pe acest subiect şi ştiţi declaraţiile mele.
 
Jorge- Are stil şi de când nu mai e la noi. Are o ţinută foarte bună, nu extraordinară, îmi place cum şi-a ales piesele. Este o ţinută bună, nota mea pentru el e 8.

 

Monica Davidescu- Mă simt de parcă aş fi la o prezentare a Casei de modă Venus, de pe vremuri. Este ceva îngrozitor. Rochia este demodată, acea blană, nu mai ştiu dacă era naturală sau nu, dar de la o vârstă ar trebui să mai acoperi nişte zone. Monica are o ţinută dezastruoasă, motiv pentru care va primi de la noi un trofeu BAU. 
 
Ozana Barabancea- Ţinuta este dezastruoasă, însă, cumva, a făcut-o să funcţioneze. Are o siluetă foarte bună acum. Nu sunt înnebunită de textura acelui material, însă a conturat un look. Nota mea pentru ea e 6.
 

Mădălina Ghenea- Nu este o ţinută rea, este un clasic, denimul negru cu jacheta din piele.
Îmi place ce a făcut la nivel de make-up şi păr. Nu este ceva deosebit, însă e bine. Cred că o să-i dau un 1. 
 
Dragoş Bucur- Are un farmec al lui şi îmi place că nu pozează în ce nu este. În această seară, da, Dragoş, ai de la noi un trofeu WOW. 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies