WOW sau BAU! Iulia Albu a fost dezamagita de tinuta Andrei Maruta, insa uimita de Halep: "Simona este impecabila, le-a dat clasa multora"

Este joi si Iulia Albu analizeaza tinutele vedetelor de la noi. Daca Andra a primit un trofeu BAU, Simona Halep a impresionat cu tinuta ei si a primit un WOW.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Carmen Simionescu: Am avut o fata la "Bravo, ai stil" care a purtat o astfel de rochie. Nu a fost foarte apreciata, nu au inteles conceptul. Nu merita foarte multe aprecieri. Nota mea pentru ea este 4. 
 
Malvina: Ea nu a inteles tematica. Ea s-a deghizat intr-o nasa. Are un singur cercel, i s-a parut interesant. Nota mea pentru ea este 1.
 
 
Antonia:  A avut un look foarte indraznet. Nu este o abordare foarte noua. Desi este o zona care a mai fost exploatata, dar nu ma deranjeaza. Este interesant. Nota mea pentru Antonia este 8. 
 
Corina: nu are un corp pentru o asemenea tinuta. Iti trebuie curaj, o femeie normala nu s-ar imbraca asa. Imi place parul si machiajul. Primeste 8,3.
 

 

 
Andra si Catalin Maruta: Este ceva foarte urat, nu as fi facut asta in locul ei. Nota mea pentru Andra este BAU. 
 
Sore: Matura podelele cu tinuta ei, nu am prea multe de comentat despte Sore pentru ca nu vreau sa fiu foarte rea astazi. Primeste 2. 
 
Delia: A mai purtat aceasta tinuta si intr-un clip. Sunt niste paiete care arata foarte bine. Trebuia sa aleaga ceva nou, mai ales ca tinuta a tot fost promovata. Totusi are o aparitie decente, primeste 5. 
 
Giulia: Este un poloc esuat. Nici parul nu-mi place, nici machiajul. Primeste 0. 
 
Simona Halep: Bravo ei, este o alegere foarte asumata. Imi place foarte mult acest model de pantofi, rochia ii vine impecabil. Le-a dat clasa multora la acest eveniment.  Primeste un WOW.
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate