WOWbiz întreabă, vedetele răspund. Cum a fost prima beție pentru Spike, Șerban Pavlu, Mircea Bravo și Cristina Șișcanu? | EXCLUSIV

Vedetele le-au povestit jurnaliștilor WOWbiz ce experiențe au avut când au încercat alcoolul pentru prima dată.

Autor: Ciprian Bolan

In articol:

Prima beție cu prietenii este, pentru cei mai mulți dintre noi, o experiență de neuitat și, adesea, una în care nu s-a băut neapărat cu măsură.

Întrebați cum a fost prima dată când au pus gura pe băutură, Șerban Pavlu, Spike, Mircea Bravo și Cristina Șișcanu și-au recunoscut „păcatele”.

Șerban Pavlu: „Locul în care s-a întâmplat asta, mărturisesc cu rușine, a fost pe Statuia Aviatorilor.”

WOWbiz întreabă, vedetele răspund. Cum a fost prima beție pentru Spike, Șerban Pavlu, Mircea Bravo și Cristina Șișcanu

Șerban Pavlu este un actor în adevăratul sens al cuvântului și, chiar dacă prima sa beție s-a întâmplat pe vremea când nu era încă student la teatru, regia, parcă inspirată din filmele de la Hollywood, n-a lipsit din planul pe care l-a făcut când a sărbătorit trecerea examenelor în liceu. 

„E ceva complex și groaznic. Pe vremea mea, după treapta întâi se dădea și treapta a doua, între clasa a zecea și a unsprezecea, în liceu. Când am luat treapta a doua, am mers cu cel mai bun prieten al meu undeva unde se vindea, în București, imediat după Revoluție pe valută, pe dolari. Oamenii aveau marfă străină și voiau s-o vândă pe dolari.

Am cumpărat ceva ce se numea Riccadonna. Este un vermouth. Am cumpărat fiecare câte o sticlă și el avea, de acasă, pachete de țigări Kent, de-alea care să dădeau la doctor. Avea fiecare sticla lui și pachetul lui și, de bucurie că am luat treapta a doua, am băut din chestiile alea și fumam și nu înțelegeam nimic! Și locul în care s-a întâmplat asta, mărturisesc cu rușine, a fost pe Statuia Aviatorilor”
, a mărturisit Șerban Pavlu într-un interviu exclusiv pentru WOWbiz.ro.

Spike a fost mai așezat la prima sa băută, ba chiar nu s-a lăsat deloc descurajat de amețeala de după încât să spună clasicul „Nu mai beau în viața mea!”

Citeste si: „La sfârșit, din cutie, fiul meu să...” Monica Tatoiu, despre ultima sa dorință în viață!- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Am băut o bere. Mi s-a făcut rău. Am continuat-o pe toată și am zis <<Bă, nici nu a fost! Mai încerc o dată.>> Eram în clasa a cincea”, le-a spus Spike jurnaliștilor WOWbiz.

Citeste si: Spike, șocat el însuși de surpriza „Minune” pe scenă: „Mi s-au înmuiat mie picioarele”| EXCLUSIV

Mircea Bravo: „Mi-au pus băieții răi bere în suc!”

WOWbiz întreabă, vedetele răspund. Cum a fost prima beție pentru Spike, Șerban Pavlu, Mircea Bravo și Cristina Șișcanu

Vloggerul Mircea Bravo s-a îmbătat pentru prima dată după ce a absolvit școala generală. De teamă să nu-i certe profesorii de la banchet, Mircea și colegii săi au desfăcut sticlele în parc, doar că lipsa de coordonare i-a dat de gol la întoarcere.

„Prima mea beție a fost în clasa a opta, la banchet. Era o petrecere cu profesorii. Noi mergeam în parc să bem, pentru că ne era rușine să bem de față cu ei. Și am mers și am băut, și când ne-am întors noaptea la petrecere, mi-am dat seama că nu mai dansez așa de bine. Mi-a zis doamna profesoară <<Mircea, ce-ai făcut?!>>, iar eu i-am răspuns <<Mi-au pus băieții răi bere în suc!>> Mi-era frică să mă fac de râs față de profesori!”, a spus râzând Mircea Bravo.

Prima beție a Cristinei Șișcanu a fost sublimă, dar a lipsit cu desăvârșire, ca să-l parafrazăm pe I.L. Caragiale. Cristina a recunoscut că n-a trecut niciodată printr-o mahmureală și că beau cu măsură la fiecare eveniment.

„N-a existat nici măcar prima. N-am băut mult niciodată. Eu beau, de obicei, un pic de Prosecco, dar să fie de calitate. Îl pun într-un pahar de Prosecco și beau din el pe tot parcursul petrecerii”, a declarat Cristina Șișcanu pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Spike, șocat el însuși de surpriza „Minune” pe scenă: „Mi s-au înmuiat mie picioarele” | EXCLUSIV

Cristina Șișcanu a intrat la bănuieli încă dinainte să fie jefuită de menajeră: „Au fost semne” | EXCLUSIV

Cristina Șișcanu revine pe micul ecran! Primele declarații despre emisiunea pe care o va prezenta: „Sunt pregătită pentru filmări”

Zodiile câștigătoare ale lunii Iulie. Vor avea parte de reușite mari și importante

Klaus Iohannis, OUT?! Anunțul care cutremură scena politică din România: NE PREGĂTIM

Jador, de urgență la spital! Artistul a avut nevoie de perfuzie la primele ore ale dimineții

Cutremur total pe piața valutară. La cât va ajunge euro

Anamaria Prodan, lipsită de inhibiții. Impresara a vorbit despre viața intimă: „Am încercat absolut tot!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies