WOWbiz întreabă, vedetele răspund. Cum a fost prima beție pentru Spike, Șerban Pavlu, Mircea Bravo și Cristina Șișcanu? | EXCLUSIV

Vedetele le-au povestit jurnaliștilor WOWbiz ce experiențe au avut când au încercat alcoolul pentru prima dată.

Autor: Ciprian Bolan

In articol:

Prima beție cu prietenii este, pentru cei mai mulți dintre noi, o experiență de neuitat și, adesea, una în care nu s-a băut neapărat cu măsură.

Întrebați cum a fost prima dată când au pus gura pe băutură, Șerban Pavlu, Spike, Mircea Bravo și Cristina Șișcanu și-au recunoscut „păcatele”.

Șerban Pavlu: „Locul în care s-a întâmplat asta, mărturisesc cu rușine, a fost pe Statuia Aviatorilor.”

WOWbiz întreabă, vedetele răspund. Cum a fost prima beție pentru Spike, Șerban Pavlu, Mircea Bravo și Cristina Șișcanu

Șerban Pavlu este un actor în adevăratul sens al cuvântului și, chiar dacă prima sa beție s-a întâmplat pe vremea când nu era încă student la teatru, regia, parcă inspirată din filmele de la Hollywood, n-a lipsit din planul pe care l-a făcut când a sărbătorit trecerea examenelor în liceu. 

„E ceva complex și groaznic. Pe vremea mea, după treapta întâi se dădea și treapta a doua, între clasa a zecea și a unsprezecea, în liceu. Când am luat treapta a doua, am mers cu cel mai bun prieten al meu undeva unde se vindea, în București, imediat după Revoluție pe valută, pe dolari. Oamenii aveau marfă străină și voiau s-o vândă pe dolari.

Am cumpărat ceva ce se numea Riccadonna. Este un vermouth. Am cumpărat fiecare câte o sticlă și el avea, de acasă, pachete de țigări Kent, de-alea care să dădeau la doctor. Avea fiecare sticla lui și pachetul lui și, de bucurie că am luat treapta a doua, am băut din chestiile alea și fumam și nu înțelegeam nimic! Și locul în care s-a întâmplat asta, mărturisesc cu rușine, a fost pe Statuia Aviatorilor”
, a mărturisit Șerban Pavlu într-un interviu exclusiv pentru WOWbiz.ro.

Spike a fost mai așezat la prima sa băută, ba chiar nu s-a lăsat deloc descurajat de amețeala de după încât să spună clasicul „Nu mai beau în viața mea!”

Citeste si: ,,E trist să te trezești și să vezi mesaje de condoleanțe!” Karmen, fiica lui Adrian Minune a reacționat dur, după ce s-a zvonit că Florin Salam ar fi murit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Am băut o bere. Mi s-a făcut rău. Am continuat-o pe toată și am zis <<Bă, nici nu a fost! Mai încerc o dată.>> Eram în clasa a cincea”, le-a spus Spike jurnaliștilor WOWbiz.

Citeste si: Spike, șocat el însuși de surpriza „Minune” pe scenă: „Mi s-au înmuiat mie picioarele”| EXCLUSIV

Mircea Bravo: „Mi-au pus băieții răi bere în suc!”

WOWbiz întreabă, vedetele răspund. Cum a fost prima beție pentru Spike, Șerban Pavlu, Mircea Bravo și Cristina Șișcanu

Vloggerul Mircea Bravo s-a îmbătat pentru prima dată după ce a absolvit școala generală. De teamă să nu-i certe profesorii de la banchet, Mircea și colegii săi au desfăcut sticlele în parc, doar că lipsa de coordonare i-a dat de gol la întoarcere.

„Prima mea beție a fost în clasa a opta, la banchet. Era o petrecere cu profesorii. Noi mergeam în parc să bem, pentru că ne era rușine să bem de față cu ei. Și am mers și am băut, și când ne-am întors noaptea la petrecere, mi-am dat seama că nu mai dansez așa de bine. Mi-a zis doamna profesoară <<Mircea, ce-ai făcut?!>>, iar eu i-am răspuns <<Mi-au pus băieții răi bere în suc!>> Mi-era frică să mă fac de râs față de profesori!”, a spus râzând Mircea Bravo.

Prima beție a Cristinei Șișcanu a fost sublimă, dar a lipsit cu desăvârșire, ca să-l parafrazăm pe I.L. Caragiale. Cristina a recunoscut că n-a trecut niciodată printr-o mahmureală și că beau cu măsură la fiecare eveniment.

„N-a existat nici măcar prima. N-am băut mult niciodată. Eu beau, de obicei, un pic de Prosecco, dar să fie de calitate. Îl pun într-un pahar de Prosecco și beau din el pe tot parcursul petrecerii”, a declarat Cristina Șișcanu pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Spike, șocat el însuși de surpriza „Minune” pe scenă: „Mi s-au înmuiat mie picioarele” | EXCLUSIV

Cristina Șișcanu a intrat la bănuieli încă dinainte să fie jefuită de menajeră: „Au fost semne” | EXCLUSIV

Cristina Șișcanu revine pe micul ecran! Primele declarații despre emisiunea pe care o va prezenta: „Sunt pregătită pentru filmări”

3 zodii vor avea parte de bucurii și realizări mari astăzi

DOLIU fără margini! A MURIT un mare actor. A făcut fericiţi milioane de români

Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Familia Biden își rotunjește conturile cu bani din România. „Dosar” cu multe nume sonore

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies