Yeliz riscă totul, în episodul de azi, de la Povestea Noastră

Filiz pare că nu se mai descurcă cu problemele care apar constat în familia ei.

Autor: C.L.

Tânăra nu reușește să-l determine pe fratele ei, Hikmet, să renunțe la dragostea pentru Esra, o femeie cu mult mai în vârstă decât el.

Yeliz, presupusa sora vitrega a fratilor Elibol, a intrat in mari probleme. Conștientă că faptele sale îi pot aduce sfarșitul, Yeliz își ia măsuri de precautie, mai ales când vine vorba de fetița ei, Zeynep.

Cu prețul vieții, tânăra vrea să îi asigure un viitor frumos fetiței sale și, pentru a reuși acest lucru, ea riscă totul.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

O altă tragedie își face loc în familia Elibol, atunci când mama lui Zeynep este de negăsit.

Citeste si: De ce are "boală" Alex pe Mary, noua intrată la Puterea Dragostei? Legătura complicată dintre blondă și fratele acestuia?

Citeste si: Bombă la Puterea Dragostei! S-a iubit cu o ispită la tv și acum își caută iubirea în casă. Cine este noua concurentă intrată competiție

Citeste si: S-au încheiat filmările primului sezon ”Puterea Dragostei”? Andreea Mantea lămurește misterul

În vreme ce Filiz nu își mai vede capul de probleme, Barîș își continuă, liniștit, viata. Colega lui, Hulya, care este îndrăgostită nebunește de el, este hotărâtă să “pună mâna” pe chipeșul Barîș.

Nu ratați azi un nou episod din Povestea Noastră, de la 20.00, la Kanal D. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies