Zanni se răzbună pe Elena Marin pentru eliminarea Anei Porgras de la Survivor România
Faimosii de la Survivor România

Vedete

Zanni se răzbună pe Elena Marin pentru eliminarea Anei Porgras de la Survivor România. „Ai vrut să fii ultima fată de aici. Du-te și împușcă-te!”

După eliminarea Anei Porgras din competiția Survivor România, Zanni se dezlănțuie asupra Elenei Marin!

Zanni își revine greu după eliminarea prietenei sale, Ana Porgras, din competiția Survivor România. Faimosul o ia în colimatoriu pe Elena Marin, după ce aceasta a susținut că nu se aștepta ca fosta gimnastă să părăsească concursul din Dominicană.

Zanni, atac furibund asupra Elenei Marin la Survivor România

Cântărețul este furios pe Faimoșii pentru că au propus pentru eliminare unii dintre cei mai buni oameni de la Survivor România. Deși inițial a susținut că nu este supărat pe Jador pentru că a nominalizat-o pe Ana Porgras, comportamentul lui Zanni arată contrariul.

Citeste si: Cele mai senzuale imagini cu Raluca Dumitru de la Survivor România 2021! Fotografii nemaivăzute

El le-a spus concurentelor noi de la Survivor România că unii dintre Faimoșii votează oamenii buni, pentru a avea mai multe șanse de câștig. Zanni susține că Elena Marin este fericită că Ana Porgras a fost eliminată.

„O să vedeți cum o să voteze echipa asta cele mai bune persoane, pentru că unii vor să rămână cei mai proști, să aibă șanse mai mari. Pe

teatrul ăla ieftin, nu mă așteptam să iasă. Nu pot să accept că Elena s-a bucurat că a plecat Ana afară, să rămână ea cea mai bună”,
le-a spus Zanni colegelor sale.

Zanni de la Survivor România
Zanni de la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dialog acid între Zanni și Elena Marin la Survivor România

Zanni o învinovățește pe Elena Marin pentru plecarea Anei Porgras din competiție și spune că din cauza acesteia Jador a nominalizat-o pe fosta gimnastă. Faimosul a jignit-o pe coregrafă, pe care o numește șarpe.

Citeste si: Jador, reacție incredibilă la Survivor România după ce Raluca Dumitru și Irisha au intrat în competiție. „Băieții sunt în călduri și venirea lor...”

Zanni: Te dai bine pe lângă Jador și spui că îți pare rău. Ai vrut să fii ultima față aici ți-a picat fața când au venit fetele noi. Ana nu s-a certat cu nimeni, era bună cu toți, gătea, era gospodină și aducea puncte. Jador nu a votat-o pe Elena, ci pe ana. Ce sunt pușcăriile astea?

Elena:  Vrei să  rămână grupul vostru și eu, Jador și Moro să fim eliminați.

Zanni: Când te văd că ești atât de șarpe.

Tu cu Moro îl votai pe Sebi. Trebuie să avem joc de unitate, nu doar de imunitate.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Citeste si: Cine sunt noile concurente de la Survivor România 2021. Au venit forțe proaspete pentru Faimoși și Războinici în Dominicană

Elena: Să lăsăm jignirile!

Zanni: Ce jigniri, ești nebună la cap? Lasă pușcăriile astea de femeie neajunsă. Să mor dacă îți mai permit să ai teatru ieftin aici! Du-te și împușcă-te! Vrei să rămâi singură să strălucești. Așa vrei să câștigi  Survivor, îi votezi pe ăia buni.

Îi privești pe toți cu ochi de șarpe și apoi nu te așteptai!