Zelenski, mesaj dur pentru armata lui Putin, după asediul din Mariapol: „Sunt ​​incompetenţi! Capabili să-şi conducă pur şi simplu oamenii la măcel”

Volodimir Zelenski a transmis un nou mesaj populației prin intermediul unui apel video. Președintele a vorbit despre incopetența armatei lui Vladimir Putin.

Autor: Simona Costache

In articol:

În cadrul unei mesaj video, liderul ucrainean, Volodimir Zelenski, a transmis întregii populații că forțele armate ale Ucrainei au luptat și au rezistat eroic în fața armetei lui Vladimir Putin, o armată care deține experiența războiului de multe decenii. De asemenea, asediul făcut de militarii ruși în orașul Mariapol nu va fi trecut cu vederea și va rămâne impregnat în istorie pentru foarte mult timp.

„Să faci asta unui oraș pașnic, să faci ceea ce ocupanții au făcut, este teroare care va fi amintită peste secole”, a spus Zelenski, președintele Ucrainei.

Totodată, Volodimir Zelenski a mai declarat că negocierile cu oponenții săi nu sunt deloc „simple sau plăcute”, dar sunt absolut necesare.

Președintele Ucrainei susține că Vladimir Putin n u are de gând să se oprească și că trimite în continuare „oameni pentru a se sacrifica”. A adus în discuție și luptele care se duc împoriva forțelor rusești care au loc aproape de localitatea Ceornobaivka. Succesul armatei ucrainene se remarcă și în acest caz, pentru că a reușit să-ș apere terotiroul, învingând armata rusă nu mai puțin de 6 ori.

Citeste si: Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Volodimir Zelenski,  atacul de la Mariapul va rămâne în istorie „Armata rusă şi comandanţii lor sunt ​​incompetenţi, capabili să-şi conducă pur şi simplu oamenii la măcel”

Volodimir Zelenski

[Sursa foto: Profimedia]

Citeste si: Rusia: Statele Unite împiedică Kievul să accepte condițiile pentru pace. Anunțul venit de la Moscova: "Delegația ucraineană este ținută de mână"

„Armata rusă şi comandanţii lor s-au arătat complet aşa cum sunt: ​​incompetenţi”

„Ucrainenii au dovedit că ştiu să lupte mai profesionist decât o armată care luptă de zeci de ani în diferite regiuni şi în diferite condiţii. Răspundem cu înţelepciune şi curaj numărului mare de echipamente şi soldaţi trimişi în Ucraina. De aceea, de exemplu, Ceornobaivka va intra în istoria războiului. Acesta este un loc în care armata rusă şi comandanţii lor s-au arătat complet aşa cum sunt: ​​incompetenţi, capabili să-şi conducă pur şi simplu oamenii la măcel”, a

declarat președintele Ucrainei, într-un video publicat pe Facebook.

Citeste si: Ce au observat rușii în timpul concertului dat de Putin! Totul s-a întâmplat în direct: „Unde a dispărut?”

Volodimir Zelenski a mai afirmat că trupurile fără viață ale soldaților ruși căzuți pe câmpul de luptă rămân acolo unde au căzut și că nu depune nimeni niciun efort pentru a le aduna.

„În locuri unde se dau lupte crâncene, trupurile soldaților ruși s-au adunat de-a lungul liniei noastre de apărare. Nimeni nu adună cadavrele”, a precizat Zelenski.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Peste 70 de copii au fost evacuați dintr-un orfelinat din Nord-Estul Ucrainei, după ce au stat două săptămâni în subsolul unei clădiri

Care este, de fapt, starea de sănătate a lui Putin? Aleksandr Lukaşenko a făcut noi dezvăluiri: „Am acces la toate detaliile legate de el”

Rutina bizară a lui Vladimir Putin! La 70 de ani, liderul de la Kremlin face asta în fiecare zi

Succes și bucurii pentru 7 zodii începând de astăzi

Elena Udrea a dezvăluit totul: Nu i-am spus niciodată! Secretul pe care l-a ascuns până acum

„Păcat că la TV arăți altfel” Gabriela Cristea, criticată dur în mediul online

Putin va fi înlăturat. Este știrea momentului în toată lumea

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies