Zeynep primește o veste care îi va schimba radical viața. În această seară, un nou episod al serialului ”Prețul fericirii”, de la ora 20:00

În această seară, un nou episod al serialului ”Prețul fericirii” va fi difuzat la Kanal D, începând cu ora 20:00.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Yildiz le creează probleme chiar și angajaților care lucrează pentru familia Argun. Din cauza incidentului cu bijuteriile falsificate, toți angajații sunt concediați de Halit. Aysel, cea care și-a petrecut ani buni lucrând pentru familia Argun, nu acceptă decizia șefului său și îi cere lui Yildiz să “rezolve” problema concedierii sale. Aysel o amenință pe Yildiz că, în caz contrar, va destăinui toate secretele pe care le știe despre ea.

Kemal trece la “alt nivel”. Bărbatul îi joacă o festă de zile mari lui Halit, iar Yildiz pică “la mijloc”. Ender, care este sigură că Yildiz l-a jefuit pe Halit, falsificând bijuteriile familiei, face cercetări pentru a o demasca. Ce nu știe Ender este că “partenerul ei de afaceri”, Kemal, a schimbat “tabăra”. Ender va avea un șoc când află cine o susține pe Yildiz.

Citeste si: Yildiz, Ender și Halil, întâlnire de gradul zero, azi, în ”Prețul fericirii”

Citeste si: Kemal, pe urmele lui Yildiz, azi în ”Prețul fericirii”

Citeste si: Yildiz si Defne, la cuțite! Diseară, în ”Prețul fericirii”, la Kanal D

Citeste si: Yildiz si Defne, la cuțite! Diseară, în ”Prețul fericirii”, la Kanal D

Zeynep îi pregatește o surpriză de proporții lui Alihan. Îndrăgostită până peste cap de logodnicul său, Zeynep este hotârată să-i accepte acestuia cererea în căsătorie. La petrecerea surpriză organizată special pentru Alihan, Zeynep are parte de cel mai mare șoc din viața ei. Tânăra primește o veste care îi va schimba radical viața.

Nu rata un nou episod al serialului ”Prețul fericirii”, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate