Zi de sărbătoare în familia Antoniei! Mama artistei a împlinit 53 de ani!

Mama Antoniei, Denise Iacobescu, a împlinit în această zi, 16 iulie 2020, 53 de ani! Se știe deja că mama artistei arată atât de bine, încât fanii le consideră pe cele două surori.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Zi de sărbătoare în familia Antoniei Iacobescu! Mama artistei a împlinit 53 de ani!


In articol:

 

"La revedere 52...bine ai venit 53!!!... 4EVER YOUNG 🦋", a scris Denise Iacobescu la ultima poză postată.

"Pardon, vrei sa zici 35 ani! Asa frumoasa esti!!!😍😍😍 Iti doresc multa binete, dragoste, fericire, sanatate draga om frumos!!!",/ "Va doresc o zi de nastere minunata,"/ "La multi ani frumosi draga Denise! Tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca! Te puuup😘💐💐💐❤️O zi minunata!", câteva dintre comentariile primite de Denise.

Mama Antoniei, despre relația cu fiica sa

Denise Iacobescu a vorbit în urmă cu ceva timp despre sfaturile pe care i le dă Antoniei zi de zi.

„De mică i-am spus să fie pe picioarele ei. Să nu depindă de nimeni. Asta nu din mândrie, ci pentru stabilitatea ei. Nu poți să știi ce se întâmplă cu cei din jurul tău. Cu mama, cu tata, cu soțul, cu iubitul. Să fie pe picioarele ei financiar,”, a declarat mama artistei.

Zi de sărbătoare în familia Antoniei Iacobescu! Mama artistei a împlinit 53 de ani!

 

Citeste si: Situația scapă de sub control! Aproape 800 de noi infectări cu COVID-19 în ultimele 24 de ore, în România

Citeste si: Andreea Bălan nu se mai ascunde! A spus lucrurilor pe nume, după ce s-a aflat de noul iubit: „Dacă ești fericită după divorț...”

Citeste si: Un băiețel de 6 ani și-a salvat sora mai mică de mușcătura unui câine! Gestul incredibil nu a fost trecut cu vederea!

Denise Iacobescu, despre revenirea în România

Deși credeau că vor rămâne în America pentru tot restul vieții, norocul nu a fost de partea lor. Pe vremea când Denise Iacobescu era în America a format un cuplu cu un bărbat american. Se pare că femeia a pus punct relației după o perioadă, însă reacția bărbatului a fost una neașteptată.

Bărbatul a denunțat-o pe mama Antoniei  pentru faptul că locuiește ilegal pe teritoriul Statelor Unite. Cele două femei au revenit în România, pe când Antonia avea vârsta de 18 ani.

 „Părinților Antoniei le-a expirat ceea ce se numește „green card”. Aveau locuri de muncă și probabil că le-ar fi obținut din nou, însă costurile de naturalizare sunt foarte mari, iar ei, în ciuda tuturor eforturilor făcute, nu au reușit să le plătească.

Așa că au fost chemați la ambasadă și obligați să părăsească teritoriul Statelor Unite. Antonia visa să urmeze facultatea acolo, însă nu a fost primită, mai ales că nu se încadra să primească bursă”, a declarat un apropiat al artistei, pentru Cancan.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate