Zodia care este cea mai afectată de pandemie. Blocaj timp de 18 luni

Cei născuți în zodia Rac sunt în plin proces după o perioadă lungă în care au încercat să își rezolve problemele personale. 

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Zodia care este cea mai afectată de pandemie. Blocaj timp de 18 luni

Zodia cea mai afectată e cea a oamenilor născuți de la sfârșitul lui iunie la sfârșitul lui Iulie. Da, ați ghicit. Zodia Rac este lovită de greutăți. 

„Sunt curioasă de evenimentele legate de familie pe care le-ați avut în ultimele 17-18 luni. Au venit să vă aducă niște despărțiri, distanțări, pentru a vă arăta cât de importantă este familia voastră interioară, ce înseamnă acasă în interiorul vostru mai întâi și pe urmă cu ceilalți. V-ați pierdut către ceilalți cu Nodul Sud în Capricorn. Au fost blocaje, însă rolul ultimelor 18 luni a fost să vă centreze, să vă ducă spre ceea ce sunteți voi, spre ceea ce ați simți și construit în viață, dar și spre ceea ce ați ignorat.

În Casa 8, a resurselor împărțite cu alții, e un marcaj destul de important. Ați vrea să ajutați. Faceți lucrul acesta, însă cu un mic dozaj. (...) Săptămâna aceasta nu luați nimic personal. Sunt sigură că veți lua decizii potrivite", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Rac și cei cu ascendent în această zodie. Previziunile sunt valabile pentru perioada 20-26 aprilie.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate