Zodia care frânge inimi. Cine sunt nativii cu inima rece

Vezi zodia care frânge inimi și dacă ești unul dintre nativii cu inima rece!

Autor: Daniela Radan

In articol:

Zodia care frânge inimi. Horoscopul european deține o zodie care frânge inimi fără regrete. Vezi cine sunt nativii cu inima rece, dar și alte curiozități despre zodia nemiloasă în dragoste!

Care este zodia ce frânge inimi fără regrete

Dintre cele 12 zodii din horoscopul european, o zodie se remarcă prin puterea, curajul și nepăsarea de a frânge inimi fără regrete. Fecioara, căci despre ea este vorba, este o zodie de Pământ care are nevoie de echilibru și ordine în viața ei. Acesteia nu îi plac: surprizele, haosul, dezordinea și oamenii care se decid greu. Nativii zodiei sunt în general modești, analitici și muncitori.

Însă, pe lângă calități, Fecioarele au marele defect de a frânge inimi cu sânge rece. Ele știu foarte bine ce urmăresc în viață și au tendința de a se focusa pe cariera profesională. Astfel, în relațiile amoroase sunt destul de nepăsătoare și încearcă dea lecții de viață partenerului la fiecare mică greșeală. Totodată, rareori nativii își lasă sentimentele la vedere și nu se gândesc de două ori atunci când trebuie să îți spună un adevăr dur în față.

Zodia care frânge inimi. Cine sunt nativii cu inima rece

Zodia care frânge inimi. Cine sunt nativii cu inima rece

[Sursa foto: PixaBay]

Atunci când este într-o relație, Fecioara nu tolerează niciun pas greșit și nu se sfiește să spună ce o deranjează.

Aceasta este fixată ca odată ce ai încălcat un lucru spus de ea, să plece fără să se uite înapoi. Nativii nu sunt adepții celebrei expresii „nu ești tu de vină, ci eu”, ba chiar dimpotrivă, persoanele născute în această zodie vor fi nemiloase și nu vor rata ocazia de a spune că ea a fost fără de greșeală. De altfel, viața Fecioarelor este ghidată de „a merge mai departe” în orice situație de viață.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: 8 lucruri interesante despre nativii din zodia Balanță

Cinci lucruri interesante despre zodia Fecioară

Zodia Fecioară, asemenea tuturor zodiilor, are puncte slabe și puncte forte. Iată cinci lucruri interesante despre nativi!

1. Nu își arată sentimentele. Oamenii din viața unei Fecioare știu că nu pot scoate cuvintele de la ele într-o discuție despre sentimente. Sunt nativi extrem de greu de citit, care nu lasă niciodată loc de interpretare. Prietenii știu că au greutăți în a-și împărtăși sentimentele și de aceea nu le presează.

2. Află orice. Oamenii care au o Fecioară în viața lor deja cunosc faptul că nativul află orice, oricând, despre oricine. Nu poți ascunde nimic de acesta, nici dacă angajezi Serviciile Secrete. Este suficient să-i trezești o mică suspiciune și Fecioara nu se lasă până nu descoperă adevărul.

Citeste si: Trei zodii care se vor bucura de reușite pe toate planurile în luna iulie 2022

3. Sunt perfecțiunea în persoană. Nu vei vedea niciodată un nativ Fecioară care nu are tricoul călcat la dungă sau nu are casa lună de curățenie. Sunt cele mai ordonate și dichisite persoane ale zodiacului, iar aceste calități le caută și la persoanele cu care umblă.

4. Devin adesea ranchiunoși. Dacă i-ai greșit unui nativ Fecioară trebuie să știi că nu vei fi iertat deloc ușor. Persoanele născute sub acest semn taxează vorbele urâte și te vor face să regreți ziua în care le-ai greșit. Poate fi vorba și de orgoliu, dar ele funcționează după perfecționism.

5. Nu agreează oamenii răsfățați. Fecioarele evită să se înconjoare de oameni superficiali și alintați și nu ezită să recunoască acest fapt.
 

Sursă: acasă.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

5 zodii feminine care atrag atenția oricui. Acești nativi luminează orice încăpere

4 zodii obsedate de curățenie. Casele acestor nativi ai zodiacului sunt mereu impecabile

Zodiile cu cel mai curat suflet. Vezi care sunt cei mai sinceri și loiali nativi ai zodiacului

4 zodii vor avea de luat decizii grele mâine. Astrele sunt alături de ei

Anunțul CUMPLIT despre Florin Busuioc. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul PRO TV

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Cum scapi de amenda pentru parcare în București. Ce trebuie să știi

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies