WOW

Zodiac chinezesc: Ce zodie esti dupa ora nasterii

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Zodiac chinezesc: Ce zodie esti dupa ora nasterii
 
In antichitate, oamenii masurau timpul impartindu-l in perioade de doua ore, reprezentate de caracteristicile diverselor animale pe intervalul respectiv.
 
Iata ce zodie esti, potrivit zodiacului chinezesc, in functie de ora la care te-ai nascut si ce caracteristici prezinta fiecare zodie in parte.
 
Sobolan
 
23:00-1:00 – Pentru ca atunci devin sobolanii activi si incep sa caute mancarea.
 
 
Caracteristici: Sunt rapizi, versatili, au o intuitie buna, reactii rapide. Se adapteaza repede, au un spirit de observatie ascutit, profita de orice opurtunitate. Sunt foarte curiosi si isi utilizeaza foarte bine mainile.
 
Bivol
 
1:00-3:00 – Pentru ca atunci incep bivolii sa manance inainte sa plece la munca campului.
 
Caracteristici: Sunt puternici si hotarati, harnici si demni de incredere. Sunt onesti, patrioti, ambitiosi si cu idealuri inalte. Sunt atasati de familie si de munca lor. Sunt traditionalisti si conservatori.
 
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
 
 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune