WOW

Un cioban din Salaj a lasat gravida o fetita de 12 ani. E revoltator cum s-a consumat actul dintre cei doi

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Un cioban din Salaj a lasat gravida o fetita de 12 ani. E revoltator cum s-a consumat actul dintre cei doi
Caz halucinant la Salaj, dupa ce o copila a adus pe lume un baietel. Fetita de doar 12 ani a devenit mama la sfarsitul lunii trecute si a nascut acasa un minor perfect sanatos.

Taticul este un cioban in varsta de 20 de ani, iar cei doi s-au cunoscut in timp ce fata se afla la munca in judetul Salaj.


Desi abia implinise 11 ani, fata muncea deja pe branci, potrivit ziare.com.


Asa l-a cunoscut pe tatal copilului ei, iar intre ei a inceput o relatie sentimentala. Cand s-a intors in satul natal, in Bunesti, acasa la parintii ei, fata a observat ca a inceput sa ii creasca burta.
Copila a decis in cele din urma cu parintii ei sa pastreze copilul.


Aceasta sustine ca isi va ingriji copilul impreuna cu mama sa, probabil si cu ajutorul tatalui copilului, bucuros, se pare, ca este parinte.
Fiind vorba de o minora, politistii brasoveni s-au autosesizat, demarand cercetari in acest caz. Reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului nu au fost sesizati oficial asupra acestui caz.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu eaicon photo

Vedete

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu ea

Cristian Tantareanu este un afacerist extrem de cunoscut, atat prin “Paradisul Verde”, cartierul de vile construit de el la Corbeanca, dar si prin extravagantele pe care le-a facut publice in ultimii ani.

Titlu secțiune