Emi Pian
Noi detalii în cazul uciderii lui Emi Pian

WOW

Noi detalii în cazul uciderii lui Emi Pian! Discuția de la care a pornit tot scandalul

Au apărut noi detalii în cazul uciderii lui Emi Pian! Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, în seara crimei?

Emi Pian
Noi detalii în cazul uciderii lui Emi Pian

Moartea cunoscutului interlop a șocat pe toată lumea. Au trecut aproximativ două săptămâni de la moartea lui Emi Pian, iar noi detalii ies la suprafața în cazul uciderii. În noaptea în care interlopii s-au întâlnit să joace barbut, se pare că a existat o discuție aprinsă între membrii clanurilor Duduianu și Rinu.

Citeste si: Ce avere deținea liderul clanului Duduianu? Emi Pian trăia într-un palat de lux

Citeste si: Noi detalii în cazul Emi Pian! Criminalul interlopului ar putea scăpa de pedeapsă

Citeste si: Klaus Iohannis, însoțit de o altă femeie la parada de Ziua Marinei. De ce a lipsit soția președintelui de la evenimentul important

Detalii noi în cazul uciderii lui Emi Pian

Ies la iveală detalii noi în cazul uciderii lui Emi Pian. În noaptea în care cunoscutul interlop a fost înjunghiat de către un membru din clanul Rinu s-au întâmplat lucruri groaznice.

Se pare că anumite camere de supraveghere au suprins faze din noaptea măcelului. După ce Richard l-ar fi înjunghiat pe liderul clanului Duduienilor ar fi încercat să fugă, însă a fost prins de mai mulți bărbați din clanul rival. Totodată, se pare că Florin Mototolea a fugit să aducă întăriri, conform gândul.ro

”Potrivit declarației inculpatului din data de …08.2020 coroborată cu procesele-verbale de vizionare a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere instalate la imobilele de pe străzile și, după altercația cu…, cel dintâi a fugit până pe str.

….(aflată în continuarea străzii….), unde a fost blocat de către un autoturism de culoare închisă, urmat îndeaproape de un al doilea autoturism de culoare închisă tip break”,  se precizează în referatul de arestare.

Emi Pian
Discuția de la care fi pornit tot scandalul

Discuția de la care ar fi pornit incidentul

Se pare că în noaptea de 4 august, într-o locație din Giulești Sârbi, s-au întâlnit mai mulți interlopi atât din București, cât și din afara Capitalei. În jur de ora 02:00 ar fi ajuns și liderul clanului Duduienilor.

Emi Pian ar fi avut o discuție cu Richard Emanuel Gheorghe, care îl împrumuta pe unul dintre participanții la joc. La momentul respectiv, Florin Mototolea i-ar fi reproșat lui Richard faptul că îi dă bani unui client care era al lui, cu toate că  ”în lumea cămătarilor acest lucru este strict interzis”. Situația ar fi degenarat, iar de aici Richard l-ar fi înjunghiat pe Emi Pian. Ba chiar mai mult, conform declarației unui polițist, Napy s-ar fi simțit jignit de vorbele rostite de către celebrul interlop.

„La 03/04.08.2020, când s-a comis fapta din Giulești în urma căreia a decedat Mototolea Florin, zis Emi Pian, scandalul a pornit de la ceva „miștouri” făcute de suspomenitul la adresa unui tânăr confrate de barbut, care s-a simțit ofensat în bască de cuvintele: „ești un țigan sărac și fără femei!” (citat din maestrul Pian – opere complete – rog a nu mi se atribui alte intenții, că „nuentradevăr”), conform celor spuse de Septimiu Pan.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cum se înțelege, de fapt, fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc: „Am fost supărată”- radioimpuls.ro