WOW

VIDEO! Loredana Chivu, gest rusinos la o petrecere! I-au intrat chiloteii... unde nu trebuia si n-au mai vrut sa iasa de acolo! Blonda a fost nevoita sa-i extraga manual!

Loredana Chivu stie sa-i infierbante pe barbati, insa mai are si ea unele momente ceva mai lipsite de senzualitate.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 10 ian 2016

Loredana Chivu face spectacol oriunde merge. Blonda cu forme ireale isi face toti banii atunci cand este invitata sa danseze pe la cate un club de manele sau pe la o petrecere. Isi alege cu grija tinuta, in asa fel incat barbatul sa nu stie unde sa se uite mai intai, dupa care incepe sa se miste pe balans. Barbatii se ingramadesc sa ajunge langa ea si sa-i bage bani la sutien sau la chilotei, ocazie cu care s-o poata simti mai bine pe blonda visurilor lor.

Exista insa si momente ceva mai putin fericite pentru Loredana Chivu. S-a intamplat la o petrecere, unde in toiul distractiei, blonda a simtit un disconfort destul de puternic in... zona dorsala. Probabil pe motiv de tanga! Loredana a incercat sa-si rezolve problema prin miscari bruste, insa oricat s-a chinuit, nu i-a iesit. In cele din urma a apelat la solutia de avarie: a dus mana la fund si si-a extras chiloteii de unde intrasera.

Momentul n-a fost observat de invitati sau, daca au vazut, nu le-a pasat nici un moment. Din pacate pentru Lore, cameremanul care filma evenimentul tocmai ii filma fundul, asa ca scena apare in toata splendoarea ei la montaj.

print
Stiripesurse.ro
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
Decizie uimitoare, dupa moartea actritei Olga Tudorache! Tocmai a fost facut anuntul public
X