120 de copii din Oradea au demonstrat ce înseamnă voința: Au jucat baschet în scaun cu rotile

120 de copii din Oradea au oferit o lecție importantă de viață după ce au jucat bachet în scaunul de rotile.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Sportul este o activitate de care unii copii se feresc, însă unii ar vrea să o practice indiferent de starea în care se află. 

Citeste si: Descoperire halucinantă în Cluj! Trupul unei femei de 74 de ani plutea pe un lac din oraș. Cine era victima și ce s-a întâmplat cu ea

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare de la Puterea dragostei! Andra a avut o discuție secretă cu Roxana. Ce i-a spus fosta iubită despre Bogdan Mocanu

Citeste si: Oana Radu, declarații terifinate despre accidentul lui Alin: „Am așteptat o minune timp de 30 de zile”

120 de copii din Oradea au demonstrat ce înseamnă voința: Au jucat baschet în scaun cu rotile

120 de copii din Oradea au demonstrat că voința nu are limite și dacă își propun să facă sport în scaunul cu rotile, vor face.

Copiii imobilizați în scaunele cu rotile au fost invitați în cadrul unui eveniment care avea drept scop să le redea pofta de viață.

„Acest eveniment, ca toate evenimentele organizate de Special Olimpics, sunt foarte bine-venite pentru aceşti copii. Prin bucuria cu care participă reuşesc întodeauna să îşi depăşească atât limitele fizice, cât şi pe cele psihice”, a declarat Manu Onoriu, profesor de educație fizică.

Copiii au declarat că le place sportul și au găsit o modalitate de a-l practica în ciuda handicapului lor. Este vorba despre baschet. Orădenii au fost provocați la o competiție regională de baschet unde au marcat coș după coș, în aplauzele colegilor, prietenilor şi ale profesorilor.

Unii dintre copii au spus că iubesc atât de mult sportul încât nu ratează niciun concurs dedicat lor. 

„Scopul acestui proiect, obiectivele acestui proiect sunt de a pune în evidenţă copiii cu dizabilităţi, de a le forma un stil de viaţă sănătos prin introducerea sportului în viaţa cotidiană, de a le forma deprinderi motrice şi de bază”, a spus și Adi Omuț, organizatorul evenimentului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate