14 noi decese din cauza coronavirus! Bilanţul deceselor cauzate de virus a ajuns la 346

Bilanţul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 346, fiind raportată oficial moartea a încă 15 persoane, între care şi asistenta medicală de la Spitalul din Ţăndărei.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

14 noi decese din cauza coronavirus! Bilanţul deceselor a ajuns la 346
14 noi decese din cauza coronavirus! Bilanţul deceselor a ajuns la 346


In articol:

Grupul de Comunicare Strategică a raportat cel de-al 332-lea deces, cel al asistentei medicale de la Ţăndărei.

Cine sunt cele 14 persoane care au decedat din cauza coronavirusului 

Femeia de 42 de ani din Ialomiţa era asistentă medicală în Spitalul Ţăndărei – Laborator, iar ulterior a fost mutată la Triaj. Ea a avut contact cu cazul confirmat care a şi decedat în 26 martie. Boala a debutat în 1 aprilie, fiindu-i recoltate probe în aceeaşi zi, iar în 2 aprilie a venit rezultatul pozitiv. Femeia a fost internată în Spitalul Feteşti în 2 aprilie şi transferată în 4 aprilie la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti. Ea a murit marţi, având comorbidităţi: Diabet zaharat tip II, afecţiune tiroidiană, informează News.ro.

De asemenea, a murit un bărbat de 55 de ani din judeţul Neamţ, internat în SJU Piatra Neamţ pe secţia Boli infecţioase în 2 aprilie, cu astenie, disfagie. Pacientul era un dializat cronic. În 2 aprilie i s-au recoltat probe pentru COVID-19, rezultatul venind pozitiv în 4 aprilie. El a murit în 10 aprilie, având comorbidităţi: hipertensiune, boală renală cronică

Un alt deces este al unui bărbat de 49 de ani din judeţul Arad, care a fost internat în SJU Arad, în 8 aprilie, iar în 9 aprilie a fost transferat la secţia ATI. Probele i-au fost recoltate în 8 aprilie, rezultatul fiind pozitiv în 10 aprilie. El a murit în 13 aprilie, având comorbidităţi: Diabet zaharat tip II

Tot din judeţul Arad a murit o femeie de 74 de ani, internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad pe secţia medicală II, în 3 aprilie şi în 5 aprilie a fost transferată la secţia ATI. Ei i s-au recoltat probe pentru COVID-19 în 9 aprilie, rezultatul fiind pozitiv în 10 aprilie. Ea a murit în 13 aprilie, având comorbidităţi: ciroză alcoolică

Al 336-lea deces este al unui bărbat de 78 de ani din judeţul Arad, iInternat în SJU Arad pe secţia medicală II, în 20 martie şi în 24 martie transferat pe secţia de boli infecţioase. Lui i s-au recoltat probe pentru COVID-19 în 7 aprilie, rezultatul fiind pozitiv în 8 aprilie. El a murit în 13 aprilie, având comorbidităţi: Neoplasm bronho- pulmonar cu metastaze cerebrale, hipertensiune, boala pulmonară obstructivă cronică.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Tot în judeţul Arad a murit un bărbat de 52 de ani, internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad pe secţia de boli infecţioase, în 8 aprilie, de unde a fost transferat pe secţia ATI. Lui i s-au recoltat probe pentru COVID-19 în aceeaşi dată, iar rezultat a fost pozitiv în 9 aprilie. El a murit în 13 aprilie, având comorbidităţi: diabet zaharat tip II.

De asemenea, a murit un bărbat de 52  deani din judeţul Mureş, internat în Spitalul Clinic Mureş pe secţia de boli infecţioase, în 8 aprilie, cu dispnee, tuse, fiindu-i recoltate probe şi confirmat pozitiv în aceeaşi zi. El a murit în 11 aprilie, având comorbidităţi: hipertensiune, boală cardio vasculară.

A mai fost anunţat decesul unui bărbat de 78 de ani din judeţul Galati, internat în Spitalul Clinic Galaţi în 13 aprilie, cu următoarea simptomatologie: stare letargică, cianoza, saturaţie de oxigen scăzută, fiind necesară intubarea. Pacientul a fost internat în azilul de bătrâni unde evoluează un focar de SARS-COV-2. Prima probă a fost recoltată în 5 aprilie, fiind negativă, urmând ca în 13 aprilie să fie recoltat un alt doilea exudat, rezultatul fiind pozitiv în aceeaşi zi. Tot în 13 aprilie el a murit, având comorbidităţi: sechele AVC, demenţă.

Al 340-lea deces este al unui bărbat de 68 de ani din judeţul Botoşani. El a fost internat în Spitalul Judeţean Botoşani în 28 martie, iar în 30 martie a fost transferat în secţia de ATI a Clinicii de Boli Infecţioase Iaşi. I s-au recoltat probe pentru COVID-19 în 29 martie, iar rezultatul pozitiv  a venit în 30 martie. Bărbatul a murit în 13 aprilie, având comorbidităţi: diabet zaharat.

De asemenea, a murit un bărbat de 79 de ani din judeţul Hunedoara, internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva secţia neurologie, în 22 martie, cu diagnosticul; AVC acut, hemipareză dreaptă, fibrilaţie atrială. Lui i s-au recoltat probe pentru COVID-19 în 8 aprilie, rezultatul fiind pozitiv în 10 aprilie. El a murit în 13 aprilie.

Un alt deces este al unui bărbat de 59 de ani din judeţul Neamţ. El a fost internat în Spitalul Judeţean Neamţ în perioada 5-19 martie pentru ciroza hepatică toxică. În 26 martie s-a internat în Spitalul Judeţean Neamţ cu febră şi dispnee, în aceeaşi zi fiindu-i recoltate probe pentru COVID 19. Rezultatul pozitiv a venit în 3 aprilie, iar bărbatul, care avea şi ciroză hepatită toxică, a murit în 13 aprilie.

A murit şi o femeie de 68 de ani din judeţul Botoşani, internată în Spitalul Judeţean Botoşani în 29 martie, cu accident vascular major. În 30 martie pacienta este transferată pe secţia de neurologie, fiindu-i recoltate probe pentru COVID-19 în 10 aprilie, iar rezultatul pozitiv a venit în  13 aprilie. Ea a murit în 11 aprilie, având comorbidităţi: neoplasm, accident vascular

Citeste si: Un barbat de 54 de ani din Suceava a murit intr-o ferma din Germania! Sotia e disperata: "Eu cred ca e vorba de..."

Totodată, a murit o femeie de 66 de ani din judeţul Timiş. Ea a fost internată în Spitalul Clinic Municipal din Timişoara în 27 martie, iar în 28 martie a fost transferată la Spitalul de Boli infecţioase Victor Babeş Timişoara, iar în  29 martie transferată pe secţia ATI. În 28 martie i s-au recoltat probe pentru COVID-19, în aceeaşi zi venind rezultat pozitiv. Ea a murit în 13 aprilie, având comorbidităţi: Diabet zaharat, hipertensiune, obezitate.

Citeste si: Bilanțul actualizat al numărului de infectări cu noul coronavirus: 6.879 de cazuri, 246 de cazuri înregistrate în ultimele 24 de ore

Un bărbat de 68 de ani din judeţul Neamţ, internat în Spitalul Judţean de Urgenţă Piatra Neamţ pe secţia oncologie, în 9 aprilie şi recoltat pentru COVID-19 în aceeaşi zi, a avut rezultat pozitiv în 11 aprilie. El a murit în 9 aprilie, având comorbidităţi: neoplasm faringe.

Citeste si: E oficial: Klaus Iohannis prelungeste starea de urgenta cu 30 de zile! Apelul presedintelui catre romani

Al 346-lea deces este al unei femei de 60 de ani din judeţul Mureş, internată în Spitalul Clinic Judeţean Mureş pe secţia de boli infecţioase, în 29 martie, iar în 30 martie pacienta este transferată la ATI fiind intubată şi ventilată mecanic. În aceeaşi zi, i-au fost recoltate probe pentru COVID-19, rezultatul fiind pozitiv în aceeaşi dată. Ea a murit în 12 aprilie, având comorbidităţi: diabet zaharat, depresie majoră. Pacienta a avut contact cu un caz confirmat COVID-19

Urmatorul articol
Citește și:

În plină criză, Dan Negru nu duce lipsă de nimic: „Pot trăi din chirii, nu accept orice emisiune”

Motivul incredibil pentru care doi baieti din Tandarei au incercat sa fuga din carantina! Au fost prinsi de jandarmi in padure!

Carantina, prelungita pana pe 3 mai. Tara in care masurile s-au inasprit

Emoții mari pentru Simina de la Puterea dragostei la scurt timp de la naștere. ”Va ajunge iar la spital”. DECLARAȚII EXCLUSIVE

Un ploieștean și-a violat fiica de doar 13 ani, iar acum a fost băgat după gratii! Discuții telefonice îngrozitoare: ”Tati, eu sunt fata ta, nu sunt iubita ta”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies