Motivul incredibil pentru care doi baieti din Tandarei au incercat sa fuga din carantina! Au fost prinsi de jandarmi in padure!

Doi baieti din Tandarei, prinsi de jandarmi in padurea de la marginea orasului.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Motivul incredibil pentru care doi baieti din Tandarei au incercat sa fuga din carantina!


In articol:

Doi tineri din Tandarei, de 19 ani si 20 de ani, au vrut sa plece din oras, desi acesta se afla in carantina, pentru a merge la intâlnire, ei fiind prinsi insa de jandarmi pe un drum laturalnic.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa a anunţat, marţi, ca doi tineri din Ţandarei, de 19 ani si 20 de ani, au incercat sa incalce carantina dispusa asupra orasului prin Ordonanţa Militara numarul 7.

Citeste si: Al treilea cadru medical răpus de coronavirus! O asistentă medicală din Tăndărei este decesul cu numărul 334

Citeste si: Reguli noi pentru noaptea de Inviere! Anuntul ministrului de Interne Marcel Vela

Citeste si: Ministrul de Interne: Se instituie carantină pentru localitatea Ţăndărei

Doi baieti din Tandarei au vrut sa fuga din oras ca sa mearga la intalnire cu iubitele lor


"Acestia au fost surprinsi de jandarmi pe un drum laturalnic, din padurea de la iesirea orasului. Intrebaţi de motivul deplasarii, acestia au afirmat sfiosi ca trebuie sa ajunga la intâlnire. Urmau sa se intâlneasca in Ograda cu cele doua iubite, iar mai apoi sa sarbatoreasca regasirea in Slobozia. Ceasul era trecut de ora 20 si deja intârziasera, dovada ca telefonul unuia dintre ei a sunat necontenit. Probabil erau asteptaţi de ceva timp in locul stabilit”, au transmis reprezentanţii IJJ Ialomiţa.

Citeste si: EXCLUSIV! Cum arată o declarație pe propria răspundere a unui rrom din Țăndărei, orașul izolat de coronavirus! Ce scrie pe ea! Nici nu știi dacă să râzi sau să plângi!


Cei doi tineri din Tandarei sunt acum suspectaţi de zadarnicire a combaterii bolilor, anunta jurnalistii de la news.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate