15 oameni în stare gravă la spital și 4 morți, după ce mai mulți au băut dezinfectant de mâini

Din ce în ce mai mulți oameni ajung în stare gravă la spital după ce iau decizia de a bea dezinfectant de mâini.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

15 oameni în stare gravă la spital și 4 morți, după ce mai mulți au băut dezinfectant de mâini
15 oameni în stare gravă la spital și 4 morți, după ce mai mulți au băut dezinfectant de mâini

„Produsele de dezinfectare pe mâini pe bază de alcool nu ar trebui niciodată ingerate”, a spus CDC, menționând că trei pacienți au rămas cu vederea deteriorată.

Miercuri, Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor au publicat un raport despre cazurile de intoxicații cu metanol identificate în Arizona și New Mexico între 1 mai și 30 iunie 2020. Cazurile au fost asociate cu înghițirea dezinfectanților pe mâini pe bază de alcool.

Patru persoane au murit în urma consumului produselor făcute pentru uz extern pe mâini, iar trei au fost externate din spital, cu deficiențe vizuale, a spus CDC.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

"Produsele de dezinfectare pe bază de alcool nu ar trebui să fie niciodată ingerate. La pacienții cu semne și simptome compatibile cu înghițitul dezinfectantului pentru mâini, este necesară o evaluare promptă a otrăvirii cu metanol", au declarat oficialii de sănătate. "Departamentele de sănătate din toate statele ar trebui să se coordoneze cu centrele de otravă pentru a identifica cazurile de intoxicații cu metanol."

Citeste si: Tatăl preotului care și-a bătut soția își condamnă fiul: ”Eu am vorbit şi la Episcopie”

Citeste si: Sfârșit tragic al unui copil de șase ani! Băiatul s-a înecat sub ochii părinților la scăldat!

Citeste si: Ella a dat cărțile pe față în cearta neașteptată cu Ramona după Puterea Dragostei. Ce s-a întâmplat cu adevărat între cele două prietene la revenirea în țară

"Produsele de dezinfectare pe bază de alcool nu ar trebui să fie niciodată ingerate. La pacienții cu semne și simptome compatibile sau după ce au înghițit dezinfectantul pentru mâini, este necesară o evaluare promptă a otrăvirii cu metanol", au declarat oficialii de sănătate. "Departamentele de sănătate din toate statele ar trebui să se coordoneze cu centrele de otravă pentru a identifica cazurile de intoxicații cu metanol."

"Dezinfectanții de mâini pe bază de alcool ar trebui să conțină numai etanol sau izopropanol, dar s-a constatat că unele produse importate în Statele Unite conțin metanol", a explicat CDC.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Emi Pian, asasinat la comandă? Varianta explozivă de pe masa procurorilor! Un secret devastator cutremură lumea interlopă

Povestea incredibilă a Gabrielei, femeia dispărută de 15 ani! Se spune că ar fi fost vândută unui cioban din Sicilia!

Polițistul care nu a vrut să dea amenzi la priveghiul lui Emi Pian e putred de bogat! Florin Vîlnei, sindicalistul empatic cu interlopii, are trei case și un apartament!

Ludovic Orban a recunoscut! Motivul pentru care pensiile nu pot fi mărite cu 40%: „Credeți-mă ce vă spun!”

Un tânăr de 16 ani a fost împușcat într-un parc din Sălăjan! Se afla la plimbare cu sora lui, în vârstă de 7 ani!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies