3 ani de la moartea Stelei Popescu. Cum a ajuns să arate acum mormântul fostei actrițe

În urmă cu trei ani, îndragita actriță Stela Popescu s-a stins din viață.

Autor: Adriana Raiciu

In articol:

În data de 23 noiembrie 2017, una dintre cele mai apreciate și talentate actrițe de la noi din țară s-a stins din viață. Stela Popescu, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită de fiica sa în casă, care a chemat imediat ambulanță.

3 ani de la moartea Stelei Popescu

Stela Popescu, una dintre cele mai iubite actrițe a teatrului românesc și una dintre cele mai plăcute prezențe ale cinematografiei noastre, s-a stins din viață în urmă cu trei ani. Artista a suferit un accident vascular, în timp ce se afla singură acasă și a fost găsită fără suflare, după 12 ore de la deces, de fiica sa. 

Citeste si: Alexandru Arşinel are parte de vremuri grele. Ce a pățit soția artistului

Citeste si: Stela Popescu a combinat-o pe Anca Țurcașiu cu Cristian Georgescu în America! „A fost pentru prima dată în viața mea când m-am uitat la un bărbat să văd dacă are verighetă”

Citeste si: “The Floor”, succes uriaș la lansarea în Spania! Urmează România!- kanald.ro

Citeste si: UPDATE/FOTO/VIDEO- O tânără a fost descoperită decedată pe o plajă din Mamaia. Ea a fost văzută de mai mulți trecători care au apelat 112: „S-ar fi putut întâmpla peste noapte”- stirilekanald.ro

Ea a fost înmormântată la Cernica, iar o persoană care a ținut mult la regretată actriță susține faptul că fiica ei adoptivă, Doina Maximilian, nu mai trece atât de des pe la mormântul mamei sale. La trei ani de la moartea vedetei, mormântul ei pare a fi uitat. 

3 ani de la moartea Stelei Popescu
mormântul Stelei Popescu

„Ieri i-am adus şi eu o floare. Însă, fiica doamnei Stela nu prea vine pe aici, şi vorba aceea, domnia sa i-a lăsat atâta avere.

Am înţeles că nici pomeni nu-i face. Dar să nu judecăm, poate acum e vară şi cu aceste călduri e mai greu de ajuns, iar înainte a plouat zilnic”,  a povestit femeia.

3 ani de la moartea Stelei Popescu
mormântul Stelei Popescu

Alexandru Arșinel nu a putut trece peste moartea actriței

"Au trecut doi ani de zile de când Stela nu mai este printre noi. Îmi lipseşte enorm! Şi ca parteneră de scenă, şi ca prietenă.

Stela întodeauna va reprezenta o persoană căreia îi simţi lipsa atunci când nu mai este. Simt nevoia de a juca şi de a discuta cu ea, de a mă întâlni cu oameni vizavi de ceea ce a însemnat ea, un  adevărat stâlp al comediei româneşti”, a povestit Alexandru Arșinel.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alexandru Arșinel, vizitat de un medic celebru! COVID-19

Mormântul lui Alexandru Arșinel NU este pe Aleea Artiștilor de la Bellu! Actorul și-a adus colegii să-i vadă locul de veci

Detaliul ciudat în cazul morții lui DJ Lalla, găsită fără suflare pe plajă în Mamaia

Profesorii vor primi bani în plus! Când intră suma pe card şi la ce pot fi folosiți banii

Un matematician celebru spune că lumea riscă să fie anihilată din cauza a cinci oameni

„Ieri am avut un incident destul de neplăcut, dar nu sunt pregătită încă să vorbesc.” Ce i s-a întâmplat Ioanei Ginghină, la puțin timp după nuntă

Au apărut detalii cutremurătoare care ar juca un rol important în aflarea cauzei morții tinerei care a fost găsită pe plaja din Mamaia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies