7 ani de la tragedia care a șocat România! Declarații exclusive făcute de mama lui Ionuț Anghel, copilul sfâșiat de câini în parcul Tei din București

Au trecut 7 ani de la tragedia care a șocat România, moartea îngrozitoare a băiețelului Ionuț Anghel, răpus sub colții unor câini din zona Parcului Tei, iar părinții acestuia suferă și acum din cauza celor întâmplate.

Ionut Anghel
Ionut Anghe are un altar acasa, loc in care arde tot timpul o lumanare
Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Andreea Anghel
Andreea Anghel, la mormantul lui Ionut Anghel

Și acum, la 7 ani de la tragedia care a șocat Românăpa, Andreea Anghel, mama lui ionuț, copilul sfășiat de câini fără stăpân în Parcul Tei, vorbește cu greu despre întâmplarea de coșmar prin care a trecut.

Citeste si: Mesajul emoționant al mamei lui Ionuț Anghel! Ce spune despre băiețelul pe care trebuia să îl sărbătorească astăzi, de Sf. Ion

Citeste si: Tatăl lui Ionuț Anghel i-a dat Gabrielei Firea ștampila de vot la prezdențiale! Bărbatul a făcut parte din comisia de la secția la care a votat Primarul General

Citeste si: Mama lui Ionuț Anghel, băiețelul sfâșiat de câini, mesaj emoționant în ziua în care micuțul ar fi împlinit 10 ani

”Au trecut șapte ani... Am făcut parastasul lui Ionuț, unul mai restrâns din cauza restricțiilor legate de COVID. Oricum, văd că lumea a început să uite ce s-a întâmplat...”, ne-a spus, cu o voce stinsă, Andreea Anghel, chiar în ziua în care, acum 7 ani, avea loc tragedia. ”Am fost noi, cei din familie, preotul... Noi, cei care îi simțim lipsa în fiecare moment”, ne-a mai spus Andreea Anghel.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Ionut Anghel
Ionut Anghel a murit acum 7 ani

Acum, ne-a mărturisit greu încercata mamă, mai dorește un singur lucru. Un monument în memoria lui Ionuț, copilul care a murit sub colții maidanezilor. ” Am scris și o scrisoare în care mi-am pus sufletul pentru a se aproba să ridicăm un monument în memoria lui.

Am trimis scrisoarea la Primărie, dar nu am primit nici acum niciun răspuns... Știu că e un subiect sensibil, știu că mulți dintre cei care sunt cu protecția animanelor nu vor să audă de așa ceva, dar nu asta este ideea. Nu vreau să îi provoc pe oamenii aceștia, nu mai am putere să mă lupt cu ei și nici nu este asta intenția mea. Este vorba de o statuie închinată lui Ionuț, copilul care s-a sacrificat pentru o lege cu privire la câinii fără stăpân.
Acum, în București e ceva mai bine, copiii sunt mai protejați, dar, în țară, în anumite locuri, lucrurile nu s-au schimbat”,
ne-a mai spus, în exclusivitate, Andreea Anghel, mama lui Ionuț Anghel, copilul care a murit sfâșiat de câini în Parcul Tei.

”Un început de toamnă ce părea banal,

Mi te-a luat și mi te-a dus departe,

Și nu-nțeleg cum poate fi real,

Să pleci atât de repede spre moarte”, este poezia pe care Andreea Anghel a dedicat-o fiului ei, Ionuț Anghel, pe contul de socializare

Ionuț Anghel ar fi împlinit 11 ani

Pe 18 august, Ionuț Anghel ar fi împlinit 11 ani, moment marcat de mama acestuia cu un mesaj plin de dragoste, de suferință și de speranță. ”La mulți ani, copilul meu, mulți pupici și inimioare! Hai, dansează, râzi și cântă și ignoră că ne doare! Astăzi este ziua ta, scumpă, veselă, senină! Fețișoara ta frumoasă, de emoție ți-e plină! Spune-mi, cum preferi să facem tortulețul, să îi punem floricele…”, șoptește Andreea Anghel, mărturisindu-și astfel durerea nemărginită.

”Timpul s-a oprit în loc pentru Ionuț pentru totdeauna. La 4 ani. Veșnic copilaș, veșnic drăgălaș, veșnic îngeraș! Odihnește-te în pace, pui dulce!”, a mai spus Andreea Anghel.

Ionut Anghel
Ionut Anghel era un baietel adorabil

Cazul lui Ionuț Anghel a îngrozit România acum 7 ani

Pe 2 septembrie s-au împlinit 7 ani de la momentul care a îngrozit România: moartea lui micuțului Ionuț Cosmin Anghel, atacat de o haită de câini vagabonzi, în timp ce se juca în Parcul Tei. Timpul a trecut și durerea din sufletul părinților săi nu s-a stins nici acum, iar mama micuțului, Andreea Anghel are grijă ca memoria acestuia să dăinuiască prin intermediul unei asociații care să îi ducă mai departe memoria și să se implice în cazuri asemănătoare. Ionuț Anghel se juca alături de fratele său în Parcul Tei. Într-un moment în care au fost scăpați de sub observație de bunica lor, cei doi băieți au fugit, iar atunci s-a petrecut tragedia, Ionuț Anghel fiind prins de niște maidanezi și sfâșiat.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Klaus Iohannis își aniversează ziua de naștere. Președintele împlinește 62 de ani

Scene șocante la EURO 2020. Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren

Vaccinarea în România! Câte persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Lovitură cruntă pentru cei cu centrale de apartament! Vor fi intezise? Nu mai au nicio şansă

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Explozie uriașă la 6:30 A.M. Primul bilanț: 11 morți

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies