A dat lovitura! Veronica Vulpiță, imaginea unui brand de haine

Veronica Stegaru a dat lovitura. Vulpița, așa cum e cunoscută în toată țara, a devenit imaginea unui brand de haine cunoscut în România.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

A dat lovitura! Veronica Vulpiță, imaginea unui brand de haine


In articol:

Tânăra din Blăgești, o localitate din județul Vaslui, promovează hainele în mediul online. În momentul în care a aflat de noua colaborare a Vulpiței, Mirela Vaida a reacționat acid.

A dat lovitura! Veronica Vulpiță, imaginea unui brand de haine

Veronica Vulpiță, imaginea unui brand de haine

Cu toate că este criticată de mulți oameni,  există persoane care o apreciază pe Veronica Vulpița  și își doresc să o cunoască tot mai mult. Recent, Vulpița a mărturisit că a primit oferte de colaborare de la un magazin de haine și încălțăminte cunoscut de la noi din țară. Tânăra a mărturisit că este ajutată de Emily Burghelea.

Citeste si: Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, se luptă cu moartea după ce a fost operată de urgență! Boala genetică de care suferă

Citeste si: Imagini dramatice! A crăpat mormântul Alexandrei Măceșanu FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Bogdan Mocanu aruncă bomba la Puterea dragostei! Roxana l-a trădat pe Turcu? "Vorbește și acum cu fostul iubit la telefon"

“Hainele le-a primit de la acea pagină și de acum promovează brandul pe Instagram”, a explicat Emily.

Mirela Vaida a reacționat într-un mod acid în momentul în care a auzit acest lucru.

“Măi, stați un pic! Deci… un brand i-a trimis Veronicăi haine și pantofi ca ea să le poarte în emisiune și să le promoveze pe Instagram?! Prin ce s-a remarcat Veronica? De ce ai vrea să îți promovezi un brand cu ajutorul imaginii acestei fete? Ce a făcut ea?”, a spus prezentatoarea Mirela Vaida. (Citeste si: Vulpița și Viorel de la Vaslui, în LACRIMI! Anunțul care le-a dat viața peste cap)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate