A fost model și dansatoare de succes, iar acum a ajuns să locuiască pe străzi! Imagini dureroase cu fostul sex-simbol

Suzy Perez a fost model și dansatoare de succes. Acum, a ajuns să locuiască pe străzile din New York.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Suzy Perez, o celebră dansatoare și fost model al anilor 1990, a ajuns de nerecunoscut. A făcut parte din trupele de dansatoare ale unor artiști de renume precum Jennifer Lopez și P. Diddy și a apărut în numeroase reviste pentru bărbați.

Dacă în trecut era considerată una dintre cele mai sexy femei din lume și era invidiată de multe tinere, acum viața ei este toal diferită. Modelul, de origine dominicană, locuiește acum pe străzile din Manhattan, New York și supraviețuiește din mila oamenilor.

Citeste si: Gheorghe Dincă, protejat de polițiști? Un taximetrist a făcut dezvăluiri șocante: „Nu de puține ori am văzut când vine mașina, inclusiv comandantul Poliției Rutiere”

fara descriere

Cum a ajuns modelul să locuiască pe străzi

De vină ar fi un contract încheiat de familia ei cu o agenție de modele din Italia. Afacerea era, de fapt, o escrocherie, iar fetele care ajungeau pe mâinile celor de acolo ajungeau să fie exploatate sexual. Suzy Perez a fost torturată, răpită și drogată de ai mulți bărbați, înainte de a fi abandonată pe străzile din New York.

„Am luat bătaie soră cu moartea, am rămas invalidă și am pierdut trei locuri de muncă. Când am pierdut-o pe mama, m-am pierdut și pe mine”, a declarat fostul model.

fara descriere

După traumele prin care a trecut, Suzy a fost diagnostcată cu depresie, schizofrenie și tulburare bipolară.  Ajuns dependentă de droguri, iar lucrurile au scăpat de sub control. Fiul ei, în vârstă de 19 ani, nu a știut nimic despre ea o bună perioadă de timp. După ce a aflat că locuia pe străzi, a demarat o campanie de strângere de fonduri. Din banii pe care îi va primi are de gând să o interneze pe mama lui într-un centru de reabilitare.

„Mama suferă de depresie, este biplară, are schizofrenie și demență. În plus, are hernie de disc și suferă de pe urma traumelor prin care a trecut. Scopul meu este să fie din nou lucidă pentru a face parte din viața mea”, a afirmat Savion, care locuiește cu tatăl său.

fara descriere

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate