Alexandru Cumpănașu, dezvăluiri în cazul Caracal! Misterul se adâncește: „Este logic că nu avea cum să o omoare Gheorghe Dincă, dacă el nu era acolo”

Alexandru Cumpănașu continuă lupta pentru a afla adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu nepoțica lui de doar 15 ani, Alexandra Măceșanu.

Autor: M.B.

In articol:

Mai multe lucruri i-au atras atenția lui Alexandru Cumpănașu, făcându-l să creadă că fata nu a fost ucisă de Gheorghe Dincă și că presupusul criminal din Caracal nu ar fi, de fapt, vinovat de crimă.

Alexandru Cumpănașu a declarat că iaginile surprinse de c amrele de supraveghere arată că Gheorghe Dincă nu ar fi fost acasă în momentul în care fata de doar 15 din Caracal ar fi fost

ucisă. „Este logic că nu avea cum să o omoare el, dacă el nu era acolo”, a spus uchiul Alexandreu, conform Romaniatv.net.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu a răbufnit din nou și face acuzații uluitoare: „Clanuri formate din interlopi, politicieni, politisti, procurori, judecatori”

Citeste si: Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, supărat că în arest bea doar apă de la robinet și nu are acces la televizor

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Iubire interzisă! Monica Mares este în stare să renunțe la copiii ei pentru a avea o relație sexuală cu fiul de 19 ani: „M-am îndrăgostit de el!”

Misterul se adâncește în cazul Caracal

Un alt lucru care a dat de bănuit este faptul că, din trupul neînsuflețit al Alexandrei, nu ar fi rămas mare lucru. „Nu sunt expert, nu vreau să acuz pe nimeni, dar chiar așa, au râmas doar doi dinți din corpul ăla?”, a spus el Cumpănașu. 

Butoiul în care se presupune că Gheorghe Dincă ar fi ars-o pe Alexandra pentru a scăpa de cadavrul ei nu a fost văzut de tatăl fetei și nimeni nu a spus dacă butoiul era cald în momentul în care anchetatorii au ajuns acolo.

Așadar, Alexandru Cumpănașu crede că Ghoerghe Dincă ar fi recunoscut crimele pentru a-i acoperi pe adevărații vinovați. „Pentru a ascunde întreaga rețea, întregul clan”, a declarat el.

„Conversația nu se cunoaște, a fost off the record, și nici numele polițistului nu se știe”, a spus Cumpănașu, a mai spus Cumpănașu despre conversația pe care Gheorghe Dincă a avut-o cu polițistul căruia i-a mărturisit crimele.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies