A început LOTERIA VACCINĂRII. Cum se fac înscrierile la Loteria de Vaccinare. Toți pașii

Cum se pot înscrie românii la Loteria de Vaccinare?

Cum se fac înscrierile la Loteria de Vaccinare
Autor: Loredana Dobre

In articol:

S-a dat startul Loteriei Vaccinării în România, concurs prin care persoanele vaccinate anti-Covid cu schema completă au oportunitatea de a câștiga premii fabuloase. Duminică, 03 octombrie, va avea loc prima extragere.

Cum se fac înscrierile la Loteria de Vaccinare

Ministerul Sănătății a anunțat că începând de joi, 30 septembrie, românii care s-au vaccinat anti-Covid se pot înscrie la L oteria Vaccinării. Toate persoanele care sunt imunizate cu schemă completă și care dețin Certificatul digital al UE privind COVID-19 pot participa la concurs.

Citeste si: Străzile din centrul Bucureștiului nu vor mai fi pietonale în weekend, din cauza exploziei de cazuri noi de infectare cu Covid

Autoritățile precizează că schema complete înseamnă efectuarea a două doze pentru tipurile de vaccin Pfizer, Moderna și Astra Zeneca sau o singură doză pentru vaccinul Johnson&Johnson.

Care sunt pașii pentru înscrierea la Loteria Vaccinării

Cei care doresc se participe se pot înscrie pe portalul  https://certificat-covid.gov.ro, pe bază de CNP. După ce obțin certificatul de vaccinare, persoanele eligibile mai au de parcurs trei pași pentru a intra în concurs.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

În primul rând, trebuie să confirme că au citit și că sunt de acord cu Regulamentul Loteriei. Apoi, trebuie să confirme acordul de publicare a datelor personale pe site-urile instituțiilor organizatoare. Al treilea pas este înscrierea la Loteria Vaccinării. Cei care au reușit să se înscrie vor primi un e-mail de confirmare, în care se va regăsi și numărul unic de participare.

Citeste si: Florin Cîțu a făcut anunțul. Școlile rămân deschise, până la noi decizii: "Pentru fiecare şcoală în parte se ia decizia în funcţie de numărul de copii infectaţi"

Pentru cei care au deja generat certificatul de vaccinare pentru schema completă, înscrierea la Loteria Vaccinării se face din interfața de vizualizare a certificatului (Secțiunea „Listă certificate”).

Extragerile la Loteria Vaccinării au loc de două ori pe săptămână

Loteria de Vaccinare constă în 19 extrageri, care vor fi organizate în zilele de duminică și vineri, timp de 14 săptămâni. Prima extragere va avea loc pe 3 octombrie. 

  • 14 extrageri, respectiv câte 1 extragere pe săptămână
  • 3 extrageri, respectiv câte 1 extragere în fiecare lună
  • 2 extrageri organizate în săptămâna 14, respectiv în ultima săptămână a acțiunii

Premii de sute mii de lei puse în joc la Loteria Vaccinării

La Loteria de Vaccinare se acordă 1.139 de premii, în valoare totală de 15.000.000 lei, după cum urmează:

  • 81 de premii săptămânale (80 premii săptămânale în valoare de 10 000 lei+ 1 premiu mare săptămânal în valoare de 100 000 lei);
  • 3 premii lunare,( câte 1 premiu în ultima săptămână a fiecărei luni în valoare de 300 000 lei);
  • 2 premii la finalul Loteriei Programului Național de Vaccinare, în valoare de 500 000 lei, respectiv 1 000 000 lei.

Citeste si: Alertă de scenarii roșii în România. Bragadiru, primul oraș în care incidența a depășit 10 cazuri la mia de locuitori

Fiecare participant la Loteria de Vaccinare va avea posibilitatea de a câștiga 4 premii. Unul în valoare de 10.000 lei sau de 100.000 lei, un premiu de 300.000 lei și încă unul de 500.000 lei. Premiul cel mare este în valoare de 1.000.000 lei, cee ace înseamnă premii în valoare maximă cumulată de 1.910.000 lei.

Cine face extragerea pentru Loteria Vaccinării

Extragerile la Loteria Vaccinării vor fi făcute de către Loteria Română. Acestea se vor efectua cu urna TOPAZE de 7 cifre, ceea ce va permite extragerea unui număr din intervalul 1—9.999.999. Introducerea bilelor în urnă se va efectua în funcție de numărul participanților înscriși pentru extragerea respectivă, astfel încât extragerea se va realiza pornind de la cifra unitățilorla cifra milioanelor, după caz, pentru a fi respectat numărul maxim de participanți pentru fiecare extragere în parte.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul de weekend 1-3 octombrie 2021. Bugetul unui nativ suferă mici pierderi

Teoria eșarfei, de Maurice Munteanu. Ce spune juratul de la “Bravo, ai stil! Celebrities” despre artificiile vestimentare care pot fi obținute cu ajutorul eșarfei

Rusia jură că nu va folosi arme nucleare în Ucraina, dar se ferește să semneze pactul cu SUA. Cristian Pîrvulescu, politolog: „Face exact ce au făcut francezii în Algeria” |...

Zodiile vor începe un nou capitol de astăzi. Fenomenul astrale care schimbă zodiile la 180 grade

Alertă maximă la granița cu România! Se întâmplă azi, 19 august. DEZASTRU NUCLEAR

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Suflul rece al crizei îngheață România. În unele supermarketuri se raționalizează produsele de bază

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies