A inceput razboiul pentru averea lui Fane Spoitoru intre copiii si sotia "regelui interlopilor"! Miza bataliei este uriasa: 2.000.000 lei

Razboi total in familia lui Fane Spoitoru.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Copiii fostul sef al lumii interlope din Bucuresti, Fane Spoitoru, au dat-o in judecata pe mama lor vitrega si isi cer partea lor de avere. Claudia si Fane Ion solicita partajul judiciar fata de Lenuta Ion, cea de-a doua sotie a tatalui lor. Procesul a inceput in toamna anului trecut si este in plina desfasurare. 

Copiii lui Fane Spoitoru au avut de platit o taxa de timbru de peste 215.000 lei, ceea ce ridica valoare pretentiilor acestora la aproximativ 2.000.000 lei, conform just.ro. Claudia si Fane Jr au primit insa permisiunea instantei sa plateasca taxa de timbru in rate lunare de 300 lei.

Fane Spoitoru a murit in aprilie 2016 si in scurta vreme, cea mai mare a parte a afacerilor lui s-au prabusit. Lenuta, vaduva fostului mare interlop, nu a mai avut puterea sa finanteze business-urile sotului ei, care oricum o luasera pe o panta descendenta. Se pare ca Fane Spoitoru a cheltuit o avere pentru a se vindeca de o boala extrem de grava. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate