Vaduva lui Fane Spoitoru reactioneaza la acuzatiile lansate de fiica fostului interlop! "...Sa primeasca inapoi toate pietrele pe care le-a aruncat in mine"

Elena Ion, vaduva lui Fane Spoitoru, a reactionat la acuzele aduse de fiica sotului ei, printr-o postare pe contul ei de Facebook.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereElena Ion a raspuns acuzatiilor lansate de Claudia, fiica ei vitrega, printr-un citat. „Eu nu doresc raul nimanui. Vreau doar ca fiecare sa primeasca inapoi toate pietrele pe care le-a aruncat in mine”, a scris Elena Ion pe Facebook. Dupa care a adaugat: „Am sa fiu un simplu spectator”.

In urma cu o saptamana si jumatate, Claudia Ion, fiica lui Fane Spoitoru a acordat un interviu site-ului WOWbiz.ro, in care a vorbit despre scandalul din familia ei, dupa moartea fostului sef al lumii interlope. Aceasta a acuzat-o pe Elena ca si-a facut un iubit inainte sa expire un an de doliu, ca a luat decizia de a-l deconecta pe Spoitoru de la aparate prea repede si ca intarzie succesiunea cat poate. fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate