A murit Cristina Țopescu! Primele declarații ale polițiștilor: Cum a fost găsit trupul neînsuflețit al prezentatoarei TV

A murit Cristina Țopescu. Fiica celebrului comentator sportiv, Cristian Topescu, s-a stins la vârsta de 59 de ani.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

A murit Cristina Țopescu

A murit Cristina Țopescu. Cum a fost găsit trupul neînsuflețit al prezentatoarei TV


In articol:

Autoritățile au declarat, într-un comunicat de presă, că prezentatoarea Cristina Țopescu a fost găsită decedată în casă. Prezentatoarea TV nu prezenta urme de violență pe trup.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”,

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit duminică seară, în locuința ei.

Citeste si: Monica Pop, la aflarea veștii că a murit Cristina Țopescu: "Buna mea prietenă! De ce, Doamne?!"

Citeste si: Ultimul mesaj postat de Cristina Topescu a fost in a doua zi de Craciun! Fiica lui Cristian Topescu a fost gasita moarta in casa

Citeste si: Lucian Mândruță despre moartea Cristinei Țopescu: „Două săptămâni, mă șochează că nimeni nu i-a mai bătut la ușă de atâta timp”

Cristina Topescu a fost găsita se pare de un vecin, care a si anuntat la 112. Era moarta in pat, sustin surse din Antena3.

De altfel, conform aceleiasi surse, decesul Cristinei Topescu survenise de ceva timp, poate chiar zile.

Vecinii spun ca nu o mai vazusera pe Cristina Topescu de circa trei saptamani.

Cristina Topescu avea 59 de ani, era o cunoscută jurnalistă și prezentatoare de televiziune. Este fiica cea mare a regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu.

"A fost găsită în pat, decedată de ceva vreme. Nu a murit astăzi. Apropiații nu au mai văzut-o de ceva vreme. Nu suferea de vreo boală cronică. Medicul legist este așteptat la ea acasă acum", a declarat Sergiu Cora la postul citat.

Din primele informații nu au existat urme de violență pe trupul jurnalistei.

A murit Cristina Țopescu

Cine a fost Cristina Topescu

Cristina Topescu a fost absolventa a Facultatii de Limbi Straine, sectia engleza - italiana, din cadrul Universitatii Bucuresti. De mica, aflata in preajma marelui crainic Cristian Topescu, a fost atrasa de mirajul micului ecran, in perioada 1970 - 1979 aparand in nenumarate emisiuni pentru copii si tineret produse la TVR.

O vreme, dupa terminarea studiilor universitare, a lucrat la revistele culturale "Contemporanul" (corector) si "Cinema". In plus, facea si traduceri ale filmelor care circulau atunci pe video.

In vara anului 1989 a incercat sa ajunga clandestin in Germania (unde se afla mama sa, prima sotie a lui Cristian Topescu), dar a fost prinsa la granita, astfel ca, mai multe luni le-a petrecut in penitenciar, fiind eliberata la inceputul lui 1990, cand democratia s-a instalat si in Romania.

A revenit in televiziune in 1991,la Pro Tv, la Antena 3, apoi La Prima Tv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate