Stiri

A murit Principesa Marina Sturdza

Principesa Marina Sturdza a murit, conform unui mesaj făcut public pe contul personal de socializare al jurnalistei Marilena Rotaru.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


A murit Principesa Marina SturdzaDescendentă a unei importante familii nobiliare, Principesa Marina Sturdza a trăit o viaţă asemănătoare unui film: a trăit în exil, a fost, pe rând, jurnalistă, vicepreşedintele uneia dintre cele mai renumite case de modă din lume, director UNICEF şi a desfăşurat, totodată, o impresionantă activitate caritabilă.


Prinţesa Marina Sturdza a încetat din viaţă. Numele pe care il purta este unul cu rezonanta in istoria tarii noastre si, in acelasi timp, motivul pentru care, la 3 ani, a fost scoasa pe furis din Romania, familia ei refugiindu-se din calea comunismului.

Principesa Marina Sturdza a trait in conditii modeste, in Canada, dar a primit acasa o educatie demna de o printesa. A absolvit Belle Arte si a devenit jurnalista de moda, cunoscand si imprietenindu-se cu cativa dintre figurile emblematice ale modei secolului XX: Karl Lagerfeld, Giorgio Armani, Ralph Lauren, Oscar de la Renta.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune