A pozat goală în Playboy, iar acum se reculege la mânăstire, în chilia unui călugăr! Uite-o pe fosta gimanstă Corina Ungureanu alături de duhovnicul ei!

Amicii Corinei Ungureanu ştiu că a pozat goală în Playboy, iar acum se reculege la mânăstire.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că a pozat goală în Playboy, iar acum se reculege la mânăstire. Corina Ungureanu (38 de ani), dublă campionă mondială cu echipa de gimanstică a României, în 1997 şi 1999, a iscat controverse majore la începutul anilor 2000. Ea a pozat nud în Playboy, dar şi pentru o revistă japoneză, alături de Lavinia Miloşovici şi Claudia Presecan. (vezi cine este noul iubit al Corinei Ungureanu)

Citeste si: Copiii celebrei gimnaste Aurelia Dobre au un succes incredibil în America! Dobre Brothers au milioane de abonați și fac turul marilor televiziuni FOTO

Citeste si: Sandra Izbașa, fotografie supersexy! Fosta mare gimnastă își face o carieră și în film FOTO

Citeste si: Papa în România 2019. Monica Roşu vrea să-i ofere un cadou special Papei Francisc! Faimoasa de la Exatlon a visat mereu să obţină binecuvântarea Suveranului Pontif!

A pozat goală în Playboy, iar acum se reculege la mânăstire. Corina Ungureanu a fost consilier local

Pentru a scăpa de acest scandal ce părea că nu se mai termină, Corina a plecat în Anglia, unde a antrenat o grupă de copii. S-a întors în ţară cu gândul de a reveni în gimnastica de performanţă, ca sportivă, o tentativă eşuată. Apoi, fosta vedeta Playboy a luat drumul politicii, înscriindu-se în USL, devenind consilier local, pe probleme de sport, al Primariei din Ploieşti. 

fara descriere

A pozat goală în Playboy, iar acum se reculege la mânăstire. Duhovnicul ei e părintele Justinian Oprina

Nu mai e un secret că a pozat goală în Playboy, iar acum se reculege la mânăstire. În prezent, Corina antrenează grupe de copii la Ploieşti şi a devenit o persoană credincioasă. Ea are şi un duhovnic, Justinian Oprina, părinte călugăr la o mănăstire din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului. Recent, Corina a fost în chilia acestuia, fiind fotografiată în timpul unei discuţii cu duhovnicul ei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate