Papa în România 2019. Monica Roşu vrea să-i ofere un cadou special Papei Francisc! Faimoasa de la Exatlon a visat mereu să obţină binecuvântarea Suveranului Pontif!

Se ştie că Monica Roşu vrea să-i ofere un cadou special Papei Francisc, cu ocazia evenimentului Papa în România 2019.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Papa în România 2019. E clar că Monica Roşu vrea să-i ofere un cadou special Papei Francisc. Vizita istorică pe care Papa Francisc o face în România are loc peste doar câteva zile.

Călătoria apostolică a Suveranului Pontif începe pe 31 mai, la București. În a doua zi a vizitei, Papa va merge la Șumuleu Ciuc și la Iași. Pelerinajul se va încheia pe 2 iunie, la Blaj, unde Papa Francisc va beatifica şapte episcopi greco-catolici pe Câmpia Libertăţii.( vezi care este legătura incredibilă dintre Alex Bodi şi Papa Francisc)

Citeste si: Papa Francisc în România. Când ajunge în București și unde îl poți întâlni

Citeste si: Școli și grădinițe închise încă de joi în Capitală! Lista celor 110 unităţi şcolare unde nu se fac cursuri mâine

Citeste si: Loredana Chivu se luptă cu kilogramele în plus. „Urmează să fac o operație. Nu este o boală… este o afecțiune”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Un designer român va crea veșmântul pe care Papa Francisc îl va purta la Șumuleu Ciuc

Papa în România 2019. Monica Roşu e botezată în rit catolic

"Monica Roșu, dublă campioană olimpică la gimnastică în 2004, la Atena, şi participantă la Exatlon 2, şi-a dorit mereu să obțină Binecuvântarea Papei Francisc. Botezată în rit catolic, Monica Roșu, dublă campioană olimpică la gimnastică, în 2004, la Atena, își dorește ca într-o bună zi să ajungă la Vatican pentru a obține Binecuvântarea

Papei Francisc. În cazul în care va ajunge în fața Suveranului Pontif, Monica vrea să-i ofere acestuia un cadou special.”, relata presa în 2015.

Papa în România 2019. Monica Roşu vrea să-i ofere costumul de campioană olimpică

S-a aflat că Monica Roşu vrea să-i ofere un cadou special Papei Francisc, cu ocazia evenimentului Papa în România 2019. „Unchiul meu este preot în Italia, la Ravenna.

Cu ajutorul lui aș putea ajunge la Sfântul Părinte. Cred că orice credincios își dorește să primească Binecuvântarea Suveranului Pontif. Știu că foarte mulți sportivi s-au întâlnit cu Sanctitatea Sa, oferindu-i acestuia, simbolic, un cadou. Eu i-aș oferi costumul cu care am câștigat cele două medalii de aur olimpice la Atena. Este cel mai de preț costum al meu”, a explicat Monica Roșu, care are ocazia să-l întâlnească pe Papa Francisc în România.  

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Monica Roșu a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu fosta ”Faimoasă” de la Exatlon în urmă cu câteva zile! ”Merg cu cârje”! DECLARAȚII EXCLUSIVE

Replici tăioase între Monica Roșu și Iulian Pîtea, în direct! Foștii adversari de la Exatlon nu au dat uitării rivalitatea dintre ei: „La orice spun eu, nu ești de acord”

Monica Roşu îşi cumpără apartament într-un complex imobiliar de lux! Vezi câţi bani va da Faimoasa de la Exatlon pe casa visurilor sale!

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Vestea serii despre Liviu Dragnea! Anunțul cumplit venit chiar acum. ESTE ȘOC TOTAL

Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

Vladimir Putin a avut cancer în urmă cu mai mulți ani. Cine a făcut dezvăluirea incredibilă

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies