”Abi Talent, în locul lui Jador, la Puterea Dragostei”! Tatăl unuia dintre concurenții din casă susține că Regele Internetului se mută la TV

Nelson Mondialu’, tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei, susține că în casă va intra nimeni altul decât Abi Talent, cel mai în vogă personaj de pe Youtube-ul românesc.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Regele Youtube-ului va intra în casa Puterea Dragostei – asta susține Nelson Mondialu’ într-o filmare pe contul lui de Youtube. Tatăl vonvurentului Livian susține că Abi îi va lua locul lui Jador. Nelson nu explică însă de unde are aceste informații iar internauții îl acuză că a lansat ipoteza doar pentru a face mai multe vizualizări cu postarea lui.

fara descriere

”Vă dau cea mai tare știre! Cea mai tare știre!!! Îl scoate pe Jador afară și-l aduce pe Abi! Abi, regele Youtube-ului! Bineînțeles! S-a terminat șmecheria!”, a spus Nelson Mondialu’ într-o filmare pe Youtube.

fara descriere

Abi Talent are 18 ani și este superstar pe Youtube. Cântă trap cu influențe de manea, folosește un limbaj trivial și este în război declarat cu 5Gang cărora le reproșează că-l copiază. S-a lansat în urmă cu un an cu piesa ”Papuci Gucci” care a strâns 21 milioane de vizionări.

Abi Talent: ”Am 8 clase și creier de 14 facultăți”

fara descriere

”Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-ii las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis „abi talent” pentru că în România prinde „abi talent”, prinde talent, finețe, de-astea, manele. Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva. Mă cred...în momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă. Eu am cea mai mare atenție în momentul ăsta, sunt cel mai natural, nu mă prefac. Mai am 3 frați, frații meu s-au obișnuit că sunt vedetă.

Citeste si: Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart! Ce a apărut pe pagina sa, la scurt timp

Citeste si: Florin Salam și-a angajat fiul! Cu cât îl plătește și ce i-a dat de făcut

Citeste si: O româncă "l-a născut” pe ”Regele Nopții” în ”Game of Thrones”! Ea e singura româncă din cel mai tare serial din istorie

Părinții mei sunt foarte fericiți că nu mai depind de ei, financiar. Îmi fac banii mei, mulți. Nu mai stau pe banii părinților, îmi cumpăr hainele de mii de euro din banii mei. Părinții mei nu au foarte mulți bani, e familie normală, decentă. Am cele mai multe like-uri din România, la ultima poză. Figurant nu sunt, înainte eram mai rău. Am multe concerte, lumea mă cere la concerte. Am cântat aproape la toate balurile” a povestit el, pentru „Star Magazin”. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate