Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart! Ce a apărut pe pagina sa, la scurt timp

Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart. Ce au cerut hackerii, la scurt timp

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Simona Halep trece prin momente dificile. Campioana de la Wimbledon s-a trezit cu contul de Instagram blocat din cauza hackerilor.

În numele jucătoarei, aceștia au cerut 500 de dolari fanilor Simonei. Problema a fost observată chiar de către fanii sportivei, care au postat mai multe imagini cu capturi realizate de pe contul Simonei.

Citeste si: Scandalos! Ce a putut să facă un preot din Moldova la o pomană! Oamenii și-au făcut cruce

Citeste si: Tatăl Denisei Răducu are sufletul distrus, la doi ani de la moartea fiicei! ”Oamenii din jurul ei care au jefuit-o şi au distrus-o”

Citeste si: Tragedie în lumea sportului! A murit sportivul Maxim Dadashev

În plus, în afară de suma de bani, hackerii le cereau fanilor în numele Simonei să dea click pe niște linkuri virusate.

fara descriere


„Hei, mă poate ajuta cineva, vă rog! Sunt blocată în Elveţia şi contul meu bancar nu funcţionează aici. Pentru 500 de dolari înapoiez 1.500 de dolari până în week-end. Am un cont de Zelle. Venmo nu funcţionează aici dintr-un motiv oarecare. Vă rog nu mai intrebaţi dacă pot primi pe Venmo… E atât de stânjenitor”, a fost mesajul apărut pe contul de instagram al campioanei de la Wimbledon, potrivit unor capturi prezentate pe Twitter.

fara descriere

Abia spre dimineață, Simona a reușit să preia controlul asupra contului său oficial.

Simona Halep, premiată de Patriarhul Daniel! Românca, printre puținele jucătoare de tenis care își face semnul crucii după fiecare victorie

Simona Halep (4 WTA, 27 de ani) a fost decorată cu Ordinul „Crucea Patriarhală” pentru mireni. Distincția a fost oferită de Patriarhul Daniel.

„Simona este pentru mulți tineri astăzi un simbol al hărniciei, perseverenței și speranței. Ne bucurăm să scoatem în evidență că toate realizările domniei sale sunt expresia talentului cultivat prin efort susținut, prin efort constant.

 

Pe lângă toate acestea însă, Biserica, dragă Simona, prețuiește foarte mult faptul că mărturisiți în public prin semnul Sfintei Cruci credința creștină ortodoxă și prin aceasta arătați că reprezentați cu fidelitate poporul român credincios, jertfelnic și talentat”, a spus Patriarhul României, potrivit basilica.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate