Abi Talent l-a sunat pe Mircea Badea! Ce i-a spus la telefon prezentatorului de televiziune l-a lăsat și pe el fără cuvinte

Abi Talent l-a sunat pe Mircea Badea. I-a spus că vrea să intre în direct, în emisiunea lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

abi talent

Abi Talent este în centrul unui scandal monstru cu Alex Velea. Acest schimb de replici extrem de acid dintre el și artist l-a adus în primele pagini ale presei. Până și Mircea Badea a pomenit de el în emisiunea lui, iar asta l-a făcut pe tânăr să vrea să-și spună și el partea, în show-ul lui de televiziune.

Abi Talent l-a sunat pe Mircea Badea, dar prezentatorul de televiziune nu i-a răspuns la telefon. Tânărul celebru pe YouTube nu s-a lăsat și i-a trimis un mesaj.

mircea badea

„Mă sună unul și zice că este Abi. Dacă Abi chiar este Abi și a făcut rost de numărul meu… este foarte tare! Mi-a scris: „Sunt Abi. Răspunde, că intru și eu în direct. Sunt băiat bun, stai liniștit!”. Este foarte tare. Băi, Abi, stai… Stai să termin cu Papa și mai vedem. Auzi, dar Abi, dacă este minor, la ora asta n-ar fi trebuit să doarmă în pijamale Gucci sau Versace?”, a spus Mircea Badea despre Abi Talent, în cadrul emisiunii pe care o moderează.

abi talent

Cum a început scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea

"Regele României", după cum s-a autointitulat Abi Talent, le-a povestit fanilor săi prin ce a trecut cu faimosul cântăreț Alex Velea.

„M-am trezit cu chef de scandal, deci… În general, nu prea bag necunoscuți în seamă, dar acum fac o excepție. Dragă Bhighidi boom shaka laka e fierbinte ca vara, hai să vorbim ceva. Eram eu prin mall și îl văd pe al nostru necunoscut, Alexandru Velea, cum vine spre mine. Și auziți ce-mi zice, că am crezut că leșin. 'Am auzit că ai vorbit prost despre mine. E prea multă lume aici, că altfel îţi dădeam un capac'. Păi bă, tu ai 40 de ani, eu am 19. În al doilea rând, porți șosete peste blugi. Ai grijă de copiii tăi, că sunt frumoși și e păcat de ei să ajungă să aibă o mentalitate ca a ta”, a scris Abi Talent pe Instagram.

Citeste si: Alex Velea îi dă replica lui Abi Talent, după ce l-a umilit public: „Când l-am văzut la cinema pe papițoiul ăsta am crezut că a venit să vândă semințe sau să fure telefoane”

Citeste si: Scandalul dintre Alex Velea și Abi Talent a pornit de la o femeie! „Zdreanța ta este a mea”

Citeste si: Alex Velea, un nou atac la adresa lui Abi Talent! „Îmi place să te înjosesc. Cu trupul ăla de râmă cu sexualitate incertă...”

De aici a urmat un schimb halucinan de replici între Alex Velea și Abi Talent, fiecare spunând cuvinte jignitoare la adresa celuilalt.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate