Abi Talent, selfie revoltător la mormântul unui mare teolog ortodox! Cine a fost preotul care se odihnește aici?

Celebru pentru aroganțele sale, Abi Talent s-a întrecut pe sine și și-a făcut un selfie la mormântul unui preot-simbol al ortodoxiei române.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

abi talent


In articol:

Abi Talent trece la un nou nivel de aroganță. Puștiul de 19 ani care i-a declarat război lui Alex Velea și-a luat un prieten, s-a îmbrăcat în țoale de firmă și a plecat seara în cimitir. Cei doi băieți s-au gândit că ar fi drăguț să-și facă un selfie într-un loc cât mai pitoresc și au ales un mormânt care avea un monument care întruchipa o mamă cu cinci copii.

Abi s-a urcat cu picioarele pe lespedea mormântului, în timp ce ”tovarășul său” a îmbrățișat ”băiețește” statuia. Fotografia a fost ulterior publicată pe unul dintre conturile de socializare ale lui Abi.

abi talent

Preotul și istoricul Horia Constantinescu a publicat 10 lucrări

Mormântul pe care Abi l-a luat în derâdere aparține preotului și istoricului Horia Constantinescu, născut în 1910 la Băscenii de Jos, județul Buzău. Preotul împarte locul de veci cu soția sa, Filofteia (cel mai probabil, reprezentată de statuia de la mormânt). El a absolvit Seminarul Teologic din Buzău în 1930 și Facultatea de Teologie din București, 4 ani mai târziu. A slujit la Rușăvăt, Zoița și Mărăcineni, din județul Buzău, apoi la parohia Sf Ioan din Buzău.

Citeste si: Drama neștiută a cântăreței Antonia. Prin ce clipe grele a trecut artista

Citeste si: Cristina Ich a făcut anunțul despre botezul fiului ei și al lui Alex Pițurcă. Evenimentul nu va avea loc în România

Citeste si: S-a terminat joaca pentru Abi Talent! Costel Corduneanu l-a făcut praf în scandalul cu Alex Velea: ”Tu, un gunoi, să vorbești așa despre Alex Velea... Gura mică!”

Horia Constantinescu are 10 lucrări de istorie locală publicate și mai multe articole predici și versuri în revistele vremii. De asemenea, el a fost profesor de religie la Școala Normală de Băieți din Buzău, între anii 1946 și 1948.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate