MIrcea Nebunu', liderul clanului Sportivilor, intervine în scandalul dintre Abi și Alex Velea: ”Să șteargă ce a vorbit! Nu mai e respect în România”

Mircea Nebunu’, unul dintre șefii clanului Sportivilor din Berceni, intervine în conflictul dintre Abi și Alex Velea.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

In articol:

  Unul dintre cei mai cunoscuți capi ai lumii interlope din București intervine în scandalul dintre Abi și Alex Velea. Mircea Nebunu’ susține că ”Regele României”, Abi Talent, a greșit și că ar trebui să aibă mai mult respect pentru doi artiști care reprezintă România: Alex Velea și Antonia.

  fara descriere

  ”Băi, cu ziarele astea... Fie vorba între noi, prietenește, cum vreți voi, n-am ce să vă zic, sunteți a treia putere în stat... Mă, frate, cu Abi ăla, când s-a luat un băiat de el, l-a tras de ureche, ați spus că cine l-a tras de ureche e nepotul lui Mircea Nebunu’... Bun, nu e nimic de zis... Dar acum, el, că vorbește urât de oamenii ăștia, de cuplul ăsta frumos, de Alex Velea și de fata aia, de Antonia, e frumos ce face Abi?...

  Citeste si: ABI Talent, decizia radicală care îi va bulversa pe fani: „Vreau să îmi schimb numele”

  Citeste si: Alex Velea a publicat imagini compromițătoare cu Abi Talent în compania unui bărbat! Tatăl adolescentului l-a sunat din pușcărie

  Citeste si: Scandalul dintre ABI Talent și Alex Velea continuă! Ce a putut să spună Alex Velea despre rivalul lui: „Cine este Laby și ce reprezintă...”

  Sunt oameni pe care nu trebuie să-i ducem în discuții, reprezintă România... E frumos să se vorbească de copiii lor? Televiziunile, ziarele, care ați dat de copilul ăsta, Abi, e bine ce face copilul ăsta acuma? Toată lumea trebuie să vorbească obraznic?

  Între noi, între ”bagabonzi”, ne mai înjurăm pe Facebook, mai puneți voi pe Youtube să câștigați bani, dar asta cu Alex Velea, cu copiii, cu astea, e urât. Foarte urât! Nu mai e respect în România, nu mai e nimic.

  Mircea: ”Să se sesizeze poliția”

  fara descriere

  Asta vreau să spun... ziarele au dat că nepotul meu l-a urecheat pe Abi, Doamne Ferește, n-am nimic nici cu băiatul ăla... Dar am văzut ieri un live, întâmplător, ce urât vorbea de oamenii ăia... Eu nu pot să le pronunț numele că mi-e rușine, îi respect prea mult, îi apreciez, sunt doi oameni prea frumoși, prea deosebiți... În afară că sunt muzicienii României, sunt și oameni deosebiți.

  Și acum, dacă l-a urecheat și au scris ziarele că Abi a mers pe la poliție și a depus reclamație, și acum poliția să se sesizeze, să șteargă alea, ce-a vorbit de Alex Velea și de Antonia, că nu e frumos”, a spus Mircea Nebunu’ într-un live pe contul lui de socializare.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate