Abia aștepta să devină mamă! Din păcate, fetița pe care urma să o nască a murit cu două zile înainte de termen: „Îmi împingeam burta așteptând să se miște”

Jade Smith avea doar 25 de ani când a născut un copil mort, cu doar două zile înainte de termen.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Jade Smith își dorea extrem de mult să devină mamă. Avea doar 25 de ani când a rămas însărcinată și se simțea, în sfârțit, o femeie împlinită. Din păcate, viața i-a dat o lovitură la care nu se aștepta, iar ea a rămas marcată pentru totdeauna.

Primele șase luni de sarcină au decurs normal, iar tânăra era nerăbdătoare să-și strângă fiica la piept. La un moment dat, ea a simțit că bebelușul nu se mai mișca la fel de mult și i-a spus medicului, dar acesta a liniștit-o spunându-i că totul este bine.

A doua zi, când a mers la ecografia de 36 de săptămâni, Jade Smith a primit vestea devastatoar că fiica ei i-a murit în burtă. A fost nevoită să-și aducă pe lume copilul mort, iar câteva luni mai târziu a vorbit despre experiența care i-a marcat existența, atenționându-le pe viitoarele mămici să fie atente și să conștientizeze pericolele mișcării fetale reduse.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: ȘOCANT! Criminalul din Caracal este nemulțumit în arest! Gheorghe Dincă se plânge de camera prea mică!!!

Citeste si: Șoc! O fostă concurentă aruncă bomba: Bianca și Livian nu vor mai fi împreună la Puterea dragostei! Ce spune tânăra despre cuplul momentului!

Citeste si: Emil Rengle, mărturisiri incredibile din perioada în care se afla în America! ”M-am întors în România pentru că am acceptat în sinea mea că aș putea să mor”

Mărturisiri cutremurătoare ale tinerei

„Moașa s-a uitat la mine și a spus doar: „Copilul tău nu mai este”. Mama mea țipa și a avut o criză. Nu am înțeles. Îmi împingem burtica așteptând ca ea să se miște.

După ce am născut-o și a fost așezată în brațele mele, a fost cel mai rău sentiment din lume. Înmormantarea lui Darcie-Rose a fost prima la care am fost vreodată și a fost foarte grea.

Înmormântarea a fost foarte curând după nașterea ei. Am fost în șoc tot timpul. Pierderea ei mi-a schimbat complet viața”, a povestit Jade Smith.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Șocant! Un bătrân, acuzat că a făcut sex cu o vacă: „Am văzut pe picioarele lui...”

Doinița Oancea, acuzată că a distrus o căsnicie! Mesajele halucinante pe care le-a primit de la soția bărbatului: „Nu de alta, dar mai sunteți și neamuri”

Cum arată Carmen Șerban după ce și-a făcut mai multe operații estetice

Mara Bănică iubește din nou! Cu cine a mers în vacanță

Bilanț Covid-19, 22 septembrie! 45 de persoane au murit în ultimele 24 de ore

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies