Accident feroviar grav în Olt! 15 vagoane ale unui tren de marfă au deraiat de pe șine noaptea trecută. Trei trenuri sunt anulate

Un accident feroviar a avut loc noaptea trecută în Olt, după ce 15 vagoane ale unui tren marfar au deraiata de pe șine.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Potrivit informațiilor furnizate de Infotrafic, trenul marfar circula pe ruta Craiova - București Nord și avea 37 de vagoane pline cu cereale. Cinci dintre cele 15 vagoane deraiate s-au răsturnat şi pe celălalt fir de mers, motiv pentru care traficul feroviar este întrerupt în ambele sensuri de mers.

„Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă pagubele materiale sunt însemnate la infrastructura feroviară”, arată Infotrafic, citat de Mediafax.

Citeste si: Cum arată o zi din viața unui autopsier. Cristian lucrează de 23 de ani pe cadavre: „Nu este ca în filme”

Citeste si: Andrei Ciobanu, Razboinicul de la Survivor Romania, drama care l-a ingenuncheat: „S-a luptat cu o boala necrutatoare!”

Citeste si: Circulaţie feroviară oprită între Craiova şi Bucureşti după ce 15 vagoane ale unui tren de marfă au deraiat

Trenul marafar deraiat în cursul nopții trecute a blocat traficul feroviar. Trei trenuri de călători sunt anulate

Purtătorul de cuvânt CFR SA, Oana Brânzan, a declarat că traficul feroviar între staţiile Fărcaşele şi Dragăneşti Olt a fost închis în cursul nopţii, din cauza deraierii unei garnituri private de marfă.

fara descriere

„Trenul de marfă aparţine operatorului privat Constantin Grup şi avea în compunere 37 de vagoane încărcate cu cereale. Pentru asigurarea continuităţii circulaţiei feroviare pe relaţia Bucureşti - Craiova, reprezentanţii Regionalei CF Craiova asigură transbordarea călătorilor cu mijloace auto între staţiile Drăgăneşti Olt - Caracal”, a spus Brânzan.

fara descriere

Trenurile IR 1591, IR 1594 şi IR 1591, care tranzitau zona deraierii, au fost anulate luni dimineaţă, iar călătorii au fost preluaţi de trenurile IR 1822, IR 1696 şi 72-1, redirecţionate pe ruta ocolitoare prin Caracal - Piatra Olt - Goleşti - Bucureşti Nord (şi retur). Cauzele deraierii vor fi stabilite de o comisie de specialitate

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate