Aceasta este colecţia FABULOASĂ de genţi a Biancăi Drăguşanu! Bine aţi venit în dressing-ul de lux al vedetei! FOTO!

Bianca Drăguşanu are o colecţie impresionantă de genţi! Uite cum arată dressing-ul divei!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Bianca Drăguşanu este una dintre vedetele mioritice care nu se gândesc de doua ori înainte sa achiziţioneze o geantă de 4000 de euro sau o pereche de pantofi cât doua salarii medii pe economie.

fara descriere

Ei bine, de-a lungul timpului, multe admiratoare ale fostei prezentatoare tv au fost curioase să vadă ce se ascunde în dressing-ul vedetei, cunoscut fiind faptul ca aceasta are o colecţie de genţi de firmă care valorează în jur de 50.000 de euro.

Citeste si: Cătălin Botezatu îi atacă NIMICITOR pe bărbaţii care vorbesc urât de Bianca Drăguşanu! "Toţi vreţi să o "bip", dar nu reuşiţi! De asta vă ofticaţi!" VIDEO EXCLUSIV!

Bianca Drăguşanu are o colecţie impresionantă de genţi! Micuţa Sofia este fascinată de accesoriile mamei ei!

Dorinţa curioaselor s-a îndeplinit, recent, când frumoasa blondă a hotârât să-şi "primească" urmăritoarele în camera unde îşi ţine "comorile".

fara descriere

Iar dacă facem o simplă socoteală, doar accesoriile de pe primul raft au costat în jur de 30.000 de euro.

Citeste si: Mircea N. Stoian, dezvăluiri şocante despre Bianca Drăguşanu! Vezi ce ar fi încercat să obţină diva prin ameninţări, intimidare şi limbaj trivial! "Dorinţa de putere" EXCLUSIV!

fara descriere

Diva a avut şi un ajutor de nădejde când şi-a prezentat hainele şi accesoriile de lux. Este vorba despre micuţa Sofia care este pur şi simplu fascinată de pantofii şi de obiectele lucioase din dressing-ul mamei ei.

Fetiţa este cochetă de mică şi, după cum vedem şi în imagini, are gusturi foarte bune în materie de vestimentaţie.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate