Aceasta este colecţia FABULOASĂ de genţi a Biancăi Drăguşanu! Bine aţi venit în dressing-ul de lux al vedetei! FOTO!

Bianca Drăguşanu are o colecţie impresionantă de genţi! Uite cum arată dressing-ul divei!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar


In articol:

Bianca Drăguşanu este una dintre vedetele mioritice care nu se gândesc de doua ori înainte sa achiziţioneze o geantă de 4000 de euro sau o pereche de pantofi cât doua salarii medii pe economie.

Ei bine, de-a lungul timpului, multe admiratoare ale fostei prezentatoare tv au fost curioase să vadă ce se ascunde în dressing-ul vedetei, cunoscut fiind faptul ca aceasta are o colecţie de genţi de firmă care valorează în jur de 50.000 de euro.

Citeste si: Cătălin Botezatu îi atacă NIMICITOR pe bărbaţii care vorbesc urât de Bianca Drăguşanu! "Toţi vreţi să o "bip", dar nu reuşiţi! De asta vă ofticaţi!" VIDEO EXCLUSIV!

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Bianca Drăguşanu are o colecţie impresionantă de genţi! Micuţa Sofia este fascinată de accesoriile mamei ei!

Dorinţa curioaselor s-a îndeplinit, recent, când frumoasa blondă a hotârât să-şi "primească" urmăritoarele în camera unde îşi ţine "comorile".

Iar dacă facem o simplă socoteală, doar accesoriile de pe primul raft au costat în jur de 30.000 de euro.

Citeste si: Mircea N. Stoian, dezvăluiri şocante despre Bianca Drăguşanu! Vezi ce ar fi încercat să obţină diva prin ameninţări, intimidare şi limbaj trivial! "Dorinţa de putere" EXCLUSIV!

Diva a avut şi un ajutor de nădejde când şi-a prezentat hainele şi accesoriile de lux. Este vorba despre micuţa Sofia care este pur şi simplu fascinată de pantofii şi de obiectele lucioase din dressing-ul mamei ei.

Fetiţa este cochetă de mică şi, după cum vedem şi în imagini, are gusturi foarte bune în materie de vestimentaţie.

Galerie foto 
Citește și:

Bianca Drăgușanu, în război cu Andreea Bălan! Este incredibil ce a spus despre fiicele cântăreței: „Naște, și naște două fetițe care...”

Cătălin Botezatu, scandal monstru de dragul Biancăi Drăguşanu! ”Ce ipocrizie! Voiați să fie sfânta Filofteia! Vă ofticaţi ca ea e mereu numărul 1” VIDEO EXCLUSIV

Condimentul din bucătărie care luptă cu bacteriile mai bine decât multe medicamente. Este printre cele mai puternice plante

Cătălin Botezatu, declaraţii BOMBĂ despre participarea Biancăi la un show tv de supraviețuire: "Impulsivă, agresivă"

Bianca Drăguşanu, la Exatlon? Vedeta spune dacă o vei vedea sau nu în scurt timp în Republica Dominicană. "Să fii un superom"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies