Actorul-violator Alexander Zudor, dat în judecată de fosta soție! Judecătorii trebuie să decidă în legătură cu copiii pe care aceștia îi au împreună! EXCLUSIV

Actorul Alexander Zudor, condamnat la 7 ani de închisoare pentru viol și tentativă de viol, a fost dat în judecată și de fosta lui soție.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Alexander Zudor, actorul care a băgat spaima în bucureștence după ce a acostat noaptea mai multe tinere pe care a încercat să le violeze (și chiar a reușit, într-unul dintre cazuri), a fost chemat în instanță de fosta lui soție într-un proces care vizează ”exercitarea autorității părintești”.

Zudor va sta 7 ani la închisoare

Bărbatul are doi copii dintr-o căsnicie anterioară cu o femeie de care s-a despărțit cu câțiva ani în urmă. În mod obișnuit, după un divorț sau o separare, autoritatea părintească se exercită de către ambii părinți, în mod egal sau inegal în funcție de interesul copilului. Astfel, un minor poate avea domiciliul la unul din părinți și va primi o pensie de întreținere din partea celuilalt, însă atât mama cât și tatăl rămân responsabili de creșterea și educarea copilului.

Citeste si: Familia actorului acuzat că ar fi abuzat mai multe femei, primele declarații: ”Este șocant”

Doar că în situația de față, acest lucru este foarte greu sau chiar imposibil de realizat. Actorul Alexander Zudor își va petrece următorii ani în închisoare și nu mai poate lua parte activ la viața de familie. Mama copiilor are nevoie de acordul expres al tatălui în fiecare decizie pe care o ia, de la instituțiile de învățământ pe care aceștia le urmează, pentru activități extracuriculare

sau pentru o eventuală problemă de sănătate care necesită acordul ambilor părinți. De asemenea, copiii nu pot pleca în vacanțe alături de mama lor decât cu acordul scris al tatălui.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Actorul bănuit că ar fi violator în serie, imaginea PNL la alegerile europarlamentare din 2019! Alexander Zudor a avut rolul principal în clipul imnului de campanie! VIDEO

În funcție de solicitarea femeii, judecătorii pot decide ca exercitarea autorității părintești să poată fi limitată sau aceasta ar putea primi autoritate exclusivă.

În ce condiții poate fi decăzut actorul din drepturile părintești?

Decăderea din drepturile părintești este considerată o formă extremă în justiția din România și se ia doar în cazuri speciale. Conform art 507 din Codul Civil, autoritatea părintească se exercită de un singur părinte atunci când celălalt părinte este decedat, decăzut din drepturile părintești, pus sub interdicție, etc.

Alexander Zudor

Alexander Zudor a fost condamnat la 7 ani de închisoare

Alexander Zudor este un actor român care a devenit cunoscut după ce a apărut în mai multe spoturi publicitare și videoclipuri. La sfârșitul anului 2020, el a început să atace femei singure pe stradă, înarmat cu un cuțit, în încercarea de a le convinge să întrețină relații sexuale cu el. Bărbatul a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru o faptă de viol și două tentative. În trecut, fosta soție l-a mai chemat o dată în instanță pentru pensia alimentară, însă și-a retras plângerea după câteva ședințe.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies