Actrița Mirela Bucur s-a stins din viață la doar 52 de ani. De ce boală cruntă suferea

Mirela Bucur era o respectată și talentată actriță din România. Din păcate, astăzi, familia artistei a anunțat că s-a stins din viață.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Actrița Mirela Bucur s-a stins din viață la doar 52 de ani

Mirela Bucur avea 52 de ani și era actriță și regizoare a Teatrului „Andrei Mureșanu”. De puțin timp, în timp ce se afla internată la Spitalul Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe, a aflat că e diagnosticată cu cancer.

Cine este Mirela Bucur

Mirela Bucur este o actriță românească, care a urmat studiile Facultății de Arte, Secţia Actorie, din cadrul Universității Ecologice București, iar în 2007 a obținut Masteratul în Regia spectacolului contemporan la Universitatea de Arte Târgu Mureș.

Citeste si: Un clujean revenit din Italia face praf autorităţile: "Mori mai repede din cauza bolilor, nu a coronavirusului"

Citeste si: Coronavirus. Ce alimente să consumi pentru a evita infectarea cu coronavirus și a-ți întări sistemul imunitar

Citeste si: Un bărbat suspect de coronavirus a atacat și scuipat cadrele medicale într-un spital din Italia

S-a apucat de regie în 1998, iar printre spectacolele pe care le-a regizat se numără ”Querer”, ”Mateiaș Gâscarul” și „Doi Galbeni”.

Actrița Mirela Bucur s-a stins din viață la doar 52 de ani

Actrița nu s-a oprit doar la treatru. În luna iunie a anului 2016, Mirela Bucut a intrat în Consiliul Local Sfântu Gheorghe pe lista Partidului Naţional Liberal. La începutul lunii februarie, în 2017, actrița înaintat demisia din consiliu.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate