Acum nu-și mai vorbesc, dar Viorica Dăncilă și Carmen Dan sunt vecine de bloc în Videle! Ce spun vecinii despre cele două femei celebre FOTO EXCLUSIV

Viorica Dăncilă și Carmen Dan au fost prietene ani buni, dar venirea la guvernare a distrus relația de amiciție dintre cele două vecine de bloc din Videle.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Viorica Dăncilă și Carmen Dan au fost prietene ani buni, dar venirea la guvernare a distrus relația de amiciție dintre cele două vecine de bloc din Videle. Pe vremea când Viorica Dăncilă era prim-ministru, Carmen Dan a îndeplinit funcția de ministru de interne, cele două femei fiind legate de un trecut politic comun în județul Teleorman, dar și de vecinătatea locuințelor, ambele având un apartament în același bloc din Videle, dar la scări diferite. 

Citeste si: Ludovic Orban, prima declarația după ce a fost demis: ”Guvernul cade în picioare”

Citeste si: Lovitură pentru Gabriela Firea în instanţă! Deşi a cerut 100.000 de euro daune morale în procesul cu bloggerul Cetin, nu a primit decât 4.000 de euro!

În momentul în care Viorica Dăncilă a decis să o schimbe din funcție pe Carmen Dan, căreia i-a reproșat gestionarea crizei de la manifestațiile din august 2018, prietenia s-a rupt și nu a mai fost cale de întoarcere în relația dintre cele două. ”Nu poate doamna Viorica Dăncilă, așa, unilateral, să se confirme singură și să se stabilească, trebuie să vorbească cu conducerea partidului. Nu sunt dușmanul nimănui din partid. Însă sunt un om care apreciază verticalitatea, apreciază decența și nu o regăsesc la doamna Viorica Dăncilă”, declara în decembrie 2019 Carmen Dan despre fosta ei amică. 

Citește CONTINUAREA materialului pe știrilekanald.ro!

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate